کد خبر : 166770
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۱۱ - 13:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فرمانده موثر در ترور حاج قاسم، کشته شد

فرمانده موثر در ترور حاج قاسم، کشته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عطاءالله مهاجرانی در حساب کاربری خود در  توییتر از کشته شدن یکی از فرماندهان موثر در عملیات به شهادت رساندن شهید سلیمانی خبر داد. او  نوشت: ژنرال جیمز ویلیس فرمانده نیروهای ویژه اسب سرخ، که در عملیات شهادت شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس نقش موثر داشت، شنبه در پایگاه هوایی العدید در قطر، به تعبیر پنتاگون در حادثه غیر رزمی کشته شد.

او افزود: مگر سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس در عملیات رزمی شهید شدند؟

اخبار مرتبط:
پزشکیان: با زیارت کردن و شعار دادن مشکلی حل نمی‌شود
پزشکیان: با زیارت کردن و شعار دادن مشکلی حل نمی‌شود

رئیس‌جمهور در نشست شوراهای آموزش و پرورش گفت: دین و باور و اعتقاد به ما می‌گوید که نباید در جامعه بی‌انصافی و بی‌عدالتی و تبعیض وجود داشته باشد. ما شیعه علی هستیم، اگر دارای تبعیض و بی‌عدالتی هستیم، راست نمی‌گوییم. با زیارت کردن و شعار دادن که مشکلات حل نمی‌شود.

قیمت بلیت پرواز تهران – نجف ۳ برابر شد
قیمت بلیت پرواز تهران – نجف ۳ برابر شد

در حالی که قیمت بلیت پرواز به نجف در روزهای گذشته ۶ میلیون تومان بود، در آستانه میلاد امام علی علیه‌السلام قیمت این پروازها افزایش یافت.

نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود
نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود

نماینده شهرستان خدابنده در مجلس در تذکری در واکنش به صحبت‌های امروز کوچک‌زاده گفت: این چه الم‌شنگه‌ای است که امروز در مجلس راه انداختیم و می‌خواهیم مملکت را به هم بریزیم؟ وقتی رهبری اجازه دادند که FATF دوباره در مجمع تشخیص مصلحت بررسی شود، نباید از ولی فقیه زمان جلو بیفتیم، بلکه باید دوشادوش ایشان حرکت کنیم؛ نه عقب بیفتیم و نه جلوتر از ایشان حرکت کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است