کد خبر : 166739
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ - 12:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عبدالله عبدالله: بقای افغانستان در خطر است

عبدالله عبدالله: بقای افغانستان در خطر است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عبدالله عبدالله که روز چهارشنبه در ششمین نشست کمیتۀ رهبری شورای عالی مصالحۀ ملی در ارگ ریاست‌جمهوری سخن می گفت ، تأکید کرد نیاز به اجماع سیاسی در افغانستان بیش از هر زمان دیگر احساس می شود.

وی افزود:افرادی که از نام مردم به جایگاهی رسیده اند اکنون باید برای نجات نظام  بسیج  شوند و تا جایی که  قانون و شرایط  اجازه می دهد برای بقای کشور تلاش کنند.

رییس شورای عالی مصالحۀ ملی با تاکید بر اولویت دولت به صلح خاطرنشان کرد، هیات مذاکره کننده افغانستان همچنان برای گفت وگوهای صلح در دوحه هستند و گروه تماس درحال بررسی میانجی گری قطر و سازمان ملل است.

سرور دانش، معاون دوم رییس‌جمهور نیز گفت که کمیته رهبری شورای عالی مصالحه ملی، ضمن اعلام پشتیبانی قاطع خود از نظام سیاسی، بر وحدت تمام گروهها برای حمایت سیاسی و نظامی از کشور تاکید کرد.

وی در ادامه حمایت و مداخله برخی از کشورها در مسائل افغانستان را محکوم دانست.

هرچند در نشست شورای مصالحه در ارگ، بسیاری از چهره‌های اثرگذار سیاسی حضور داشتند، اما حامد کرزی، رییس‌جمهور پیشین در آن شرکت نداشت.

اخبار مرتبط:
ترافیک در همه محورهای اصفهان روان است
ترافیک در همه محورهای اصفهان روان است

رئیس پلیس راه استان اصفهان در خصوص آخرین وضعیت راه‌های استان گفت: همه محورهای مواصلاتی باز است و محدودیتی نداریم.

اصفهان به هاب سرمایه‌گذاری و هوش مصنوعی کشور تبدیل می‌شود
اصفهان به هاب سرمایه‌گذاری و هوش مصنوعی کشور تبدیل می‌شود

استاندار اصفهان با اشاره به احداث قطب داده و پارک فناوری کشور در اصفهان، این استان را پیشران تحقق شعار سال و همچنین توسعه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در کشور دانست.

جزئیات راهپیمایی روز قدس در اصفهان اعلام شد
جزئیات راهپیمایی روز قدس در اصفهان اعلام شد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان، جزئیات راهپیمایی روز جهانی قدس در این شهر را اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است