کد خبر : 154251
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - 15:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آزاد کردن زندانیانی مانند «بهنام محجوبی» به کدام امنیت ملی آسیب می‌زند؟

آزاد کردن زندانیانی مانند «بهنام محجوبی» به کدام امنیت ملی آسیب می‌زند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمدزیدآبادی درباره ماجرای بیماری «بهنام محجوبی» در کانال تلگرامی اش نوشت: در حالی که بهنام محجوبی از پیروان سلسلۀ درویشان گنابادی به علت آنچه “مسمومیت دارویی” خوانده شده است، در بیمارستان لقمان با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند، ادارۀ کل سازمان زندان‌های استان تهران با صدور بیانیه‌ای تأکید کرده است که محجوبی دارای سابقۀ بیماری بوده است!

حالا این شد توجیه تراژدی زندگی یک جوان بر اثر زندان؟ انسانی که به اذعان سازمان زندان‌ها به قدری بیمار بوده که نیاز به مراقبت پزشکی دائمی داشته است، روی چه اصل و منطقی باید در زندان می‌ماند و آزاد نمی‌شد؟

متأسفانه زندانیان بیمار و کهنسال و ناتوان بسیاری در زندان‌های کشور حبس کشیده‌اند که توان تحمل شرایط زندان و تمشیت امور خود را نداشته‌اند و عملاً با رنج و دردی مضاعف و وضعیتی شاق روز خود را به سر رسانده‌اند؛ با این همه، برخی مسئولان و نهادهای دخیل در این امور، سماجت و اصراری عجیب و باورنکردنی بر ادامۀ زندانِ آنها از خود نشان می‌دادند! این تجربۀ شخصی من از سال‌های گذشته است، اما در سال‌های اخیر سید ابراهیم رئیسی وعده داده بود که به این اوضاع اسفبار پایان‌ می‌دهد. آیا سرنوشت بهنام محجوبی نشانی از پایان یا ادامۀ وضعیت گذشته است؟

آزاد کردن زندانیان کهنسال، بیمار و ناتوان حتی اگر به فرض، مرتکب خلافی شده باشند، به کدام امنیت ملی آسیب می‌زند؟ یا کدام عدالت را خدشه‌دار می‌سازد؟

در واقع، بیانیۀ ادارۀ کل سازمان زندان‌های استان تهران در بارۀ وضعیت بهنام محجوبی، عذر بدتر از گناه است!

اخبار مرتبط:
کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد
کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد

سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو آمادگی خود را برای دستیابی به صلحی جدی در اوکراین اعلام کرده، اما هرگونه تلاش برای ایجاد آتش‌بس‌های موقت و خرید زمان را رد می‌کند و مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد.

قوه قضائیه: دستگیری ۳ نفر با ادعای انتساب به یکی از مسئولان عالی قضایی برای نفوذ در یک پرونده
قوه قضائیه: دستگیری ۳ نفر با ادعای انتساب به یکی از مسئولان عالی قضایی برای نفوذ در یک پرونده

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از دستگیری سه نفر که با ادعای انتساب به یکی از مسئولان عالی قضایی که در صدد اِعمال نفوذ در یکی پرونده‌های قضایی استان تهران بودند خبر داد.

نماینده مجلس: احتمالاً اسرائیل در حادثه سیدنی نقش دارد
نماینده مجلس: احتمالاً اسرائیل در حادثه سیدنی نقش دارد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش حمله مرگبار اخیر به جامعه یهودیان در سیدنی استرالیا و طرح ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره نقش ایران گفت: اظهارات شتابزده و بدون منطق رژیم جعلی و جنایت پیشه صهیونی، احتمالا حاکی از نقش داشتن خود رژیم در این ماجراست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است