کد خبر : 153538
انتشار : 2021/02/10 - 11:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ورود به قم ممنوع

ورود به قم ممنوع

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن اروجی، مدیرکل مدیریت بحران قم ، در جلسه ستاد تسهیلات زائرین استان ویژه نوروز ۱۴۰۰ ضمن تبریک فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار داشت: به دلیل اشتیاق عموم به اهل‌بیت عصمت و طهارت و همچنین بازگشایی اماکن متبرکه در استان حجم زائران افزایش‌یافته است و همین امر سبب بازگشت وضعیت زرد نارنجی و قرمز در استان می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران قم با تشکر از عموم مردم جهت رعایت پروتکل و شیوه‌نامه‌های بهداشتی در استان خاطرنشان کرد: هرچند که شرایط کنونی استان در وضعیت آبی قرار دارد اما لازم است که مدیریت ساماندهی سفرهای نوروزی در راستای اسکان زائران به شیوه منسجم‌تری نسبتاً به سال‌های گذشته عمل کند.

وی با تأکید بر مصوبات پنجاه و پنجمین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا جهت ایام تعطیلات عید و تعطیلات طولانی‌مدت ابراز کرد: در طول یک سال اخیر هزینه زیادی را ازلحاظ خسارت به کسبه در استان پرداخت کردیم.

اروجی با اشاره به جاذبه زائرپذیری استان قم تأکید کرد: در جلسه قرارگاه عملیاتی که در دو روز اخیر مصوب شد، استان قم نیز شامل چند استان می‌باشد که از امشب تا روز شنبه شامل منع تردد می‌شوند.

مدیرکل مدیریت بحران قم با تأکید بر اینکه ثبات وضعیت آبی استان درگرو رعایت موارد بهداشتی است یادآور شد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی سفر به شهرهایی با وضعیت نارنجی و قرمز ممنوع است و در صورت تخلف فرد خاطی مبلغ یک‌میلیون تومان جریمه می‌شود.

وی افزود: مسافرت به کلیه استان‌ها برای افراد دارای تست مثبت در ایام قرنطینه ممنوع است و فرد متخلف جریمه می‌شود.

اروجی تأکید کرد: نیروی انتظامی با همکاری وزارت بهداشت و ارتباطات موظف است خودروهایی که متعلق به افراد مبتلابه تست مثبت هستند را شناسایی کرده و بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغ‌شده محدودیت را در خصوص این افراد اعمال کند.

وی با اشاره به مشخص کردن محل اسکان افراد در سفرهای نوروزی بین‌شهری افزود: لازم است که مسئولین ذیربط در شهرهای گردشگری مسافر پذیر، از اسکان گردشگران در فضاهای غیررسمی بدون فاقد اقامت از وزارت گردشگری و برپا کردن چادرهای مسافرتی در بوستان‌ها و معابر ممانعت کند.

مدیرکل مدیریت بحران قم ابراز کرد: ستاد مرکزی خدمات سفر با اخذ نظر فرمانده قرارگاه عملیاتی، محدوده غیر ایمن برای سفر در ایام نوروز ۱۴۰۰ را به‌صورت روزانه اعلام خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
۳ کلید طلایی برای حرفه‌ای شدن در گرافیک: از اهمیت فونت تا گنجینه دارایی‌های فروشگاه گراپیک
۳ کلید طلایی برای حرفه‌ای شدن در گرافیک: از اهمیت فونت تا گنجینه دارایی‌های فروشگاه گراپیک

از سوی دیگر، دسترسی به مجموعه‌ای غنی از فونت‌های فارسی، ابزاری قدرتمند برای شخصی‌سازی و متمایز کردن آثار در دنیای رقابتی امروز است. بسیاری از طرح‌های گرافیکی، از بنرهای تبلیغاتی گرفته تا طراحی رابط کاربری (UI)، به واسطه انتخاب یک قلم خاص و هوشمندانه، از کلیشه‌ها فاصله گرفته و در ذهن مخاطب ماندگار می‌شوند. دانلود و به‌روزرسانی آرشیو فونت‌ها، به طراح این امکان را می‌دهد که با بهره‌گیری از وزن‌ها و استایل‌های متنوع، انعطاف‌پذیری بیشتری در ایده‌پردازی داشته باشد و بتواند به نیازهای متفاوت مشتریان یا مخاطبان خود در سبک‌های مختلف (از سنتی و خوشنویسی‌محور گرفته تا مدرن و مینیمال) پاسخ دهد.

رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است