کد خبر : 136041
انتشار : 2020/10/06 - 14:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چمران: بود و نبود «حناچی» در جلسات هیئت دولت تفاوتی ندارد

چمران: بود و نبود «حناچی» در جلسات هیئت دولت تفاوتی ندارد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ مهدی چمران درباره دستاورد حضور شهردار تهران در جلسات هیئت دولت، اظهارداشت: زمانی که کرباسچی شهردار تهران بود در جلسات هیئت دولت حضور داشت و توانست امتیازهایی از دولت دریافت کند، دولت نیز آن زمان به شهرداری کمک‌های زیادی می‌کرد. چمران ادامه داد: در دوره فعلی مدیریت شهری که شهردار مجدداً در جلسات هیئت دولت حضور یافت، خوشحال شدیم که حضور شهردار می‌تواند برای شهر تهران حمایت‌هایی جلب کند و همسو بودن مدیریت شهری و دولت باعث می‌شود دولت در حل و فصل مسائل تهران کمک کند. حداقل کاری که شهردار با حضور در این جلسات می‌تواند انجام دهد این است که پیگیر تحقق مواردی که قانون برای دولت تعیین کرده، باشد.

وی با‌ اشاره به اینکه باید نیمی از هزینه ساخت مترو را دولت بپردازد اما این کار انجام نمی‌شود، افزود: دولت همچنین باید یک سوم هزینه بلیت مترو را هم بپردازد اما این وظیفه هم به‌درستی انجام نمی‌شود و در مدتی که حناچی در جلسات هیئت دولت حضور داشته نیز حتی یک اتوبوس به شهر تهران داده نشده بنابراین می‌توان گفت به نوعی فرصت‌سوزی شده است.

عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران گفت: زمانی در دولت احمدی‌نژاد با کمبود اتوبوس مواجه بودیم و یک‌ماه‌ونیم پیش از بازگشایی مدارس تلاش کردیم و پای موضوع ایستادیم و هزاردستگاه اتوبوس دریافت کردیم. در حال حاضر متروی تهران هزار و 500 واگن و حداقل دو هزار دستگاه اتوبوس کم دارد و اتوبوس‌های دوکابین فعلی را هم شهرداری در زمان مدیریت قالیباف خریداری کرده است.
چمران با ‌اشاره به اینکه در سال‌های گذشته برای بازگشایی یک ال سی حدود 200 امضا از دولت، شهرداری، بانک‌ها، شورای شهر و غیره جمع‌آوری شد، افزود: انجام چنین کاری حدود یکسال زمان نیاز دارد و هنگام باز شدن ال سی نیز حداقل یکسال طول می‌کشد تا واگن‌ها در خط قرار بگیرد، اگر مدیریت شهری در مدت فعالیت خود اقدامات لازم را برای رفع این مشکلات انجام می‌داد حداکثر تا سال آینده نتایج آن قابل مشاهده بود.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری فعلی جسارت و پشتکار لازم را به خرج نداد، خاطرنشان کرد: حضور فیزیکی در جلسات هیئت دولت فایده ندارد، حضور باید فعال باشد. الان هم می‌بینیم حضور نداشتن شهردار در جلسات هیئت دولت با زمانی که وی را دعوت می‌کردند فرقی نکرده است. اگر شهردار دنبال کارها باشد و اعضای شورای شهر هم به جای صحبت کردن، کار کنند حتما نتیجه‌بخش خواهد بود.

اخبار مرتبط:
معاون استاندار خوزستان: سرشماری از اول مهر آغاز می‌شود/دقت در سرشماری مبنای توسعه است
معاون استاندار خوزستان: سرشماری از اول مهر آغاز می‌شود/دقت در سرشماری مبنای توسعه است

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، سرشماری دقیق نفوس و مسکن را یکی از الزامات برنامه‌ریزی برای توسعه استان دانست و بر ضرورت مشارکت و همراهی مردم در اجرای این طرح تاکید کرد.

هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود اندیمشک
هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود اندیمشک

بخشدار الوار گرمسیری اندیمشک با اشاره به صدور هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود گفت: خروجی سد بالارود از ساعت هشت صبح ۳۱ شهریور تا سقف ۵۰ مترمکعب بر ثانیه افزایش می‌یابد.

مبارزه با موادمخدر نیازمند رویکرد اجتماعی و آموزشی در کنار اقدامات مقابله‌ای است
مبارزه با موادمخدر نیازمند رویکرد اجتماعی و آموزشی در کنار اقدامات مقابله‌ای است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر ضرورت اتخاذ رویکردی جامع در مبارزه با موادمخدر، گفت: اقدامات مقابله‌ای به تنهایی کافی نیست و باید با آموزش، آگاهی‌بخشی و مشارکت فعال خانواده‌ها، سرمایه‌های اجتماعی استان را در برابر این پدیده خانمان‌سوز حفظ کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است