کد خبر : 121
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۰۴ - 12:25
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

زانوی یزدانی جراحی می شود/ کریمی در انتظار MRI

در مورد حسن یزدانی نیز با توجه به اینکه مصدومیت وی کهنه بوده و چندین سال گریبانگیر این قهرمان ملی کشورمان بود، تصمیم گرفته شد که عمل جراحی از طریق آرتروسکوپی انجام شود و ان‌شاالله پس از یک دوره کوتاه درمانی و کسب بهبودی کامل، این قهرمان گرانقدر کشتی کشورمان به میادین باز می‌گردد.

زانوی یزدانی جراحی می شود/ کریمی در انتظار MRI

بعد از ظهر امروز و با حضور علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون، غلامرضا محمدی، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد و مهرشاد پورسعید، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی، روند درمانی حسن یزدانی و علیرضا کریمی، ۲ آزادکار عنوان دار کشورمان که از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شده بودند، پیگیری شد.

پورسعید در این باره گفت: ۲ کشتی‌گیر قهرمان کشورمان، توسط دکتر کیهانی فوق تخصص جراحی زانو مورد معاینه قرار گرفتند که مقرر شد در مورد علیرضا کریمی پس از انجام ام آر آی نظر قطعی داده شود و قرار است امروز بعد از ظهر ام آر آی گرفته شود.در مورد حسن یزدانی نیز با توجه به اینکه مصدومیت وی کهنه بوده و چندین سال گریبانگیر این قهرمان ملی کشورمان بود، تصمیم گرفته شد که عمل جراحی از طریق آرتروسکوپی انجام شود و ان‌شاالله پس از یک دوره کوتاه درمانی و کسب بهبودی کامل، این قهرمان گرانقدر کشتی کشورمان به میادین باز می‌گردد.

وی افزود: در مورد حسن یزدانی نیز با توجه به اینکه مصدومیت وی کهنه بوده و چندین سال گریبانگیر این قهرمان ملی کشورمان بود، تصمیم گرفته شد که عمل جراحی از طریق آرتروسکوپی انجام شود و ان‌شاالله پس از یک دوره کوتاه درمانی و کسب بهبودی کامل، این قهرمان گرانقدر کشتی کشورمان به میادین باز می‌گردد. روند درمانی این دو قهرمان ارزشمند کشورمان تا بهبودی کامل، توسط فدراسیون کشتی پیگیری و انجام خواهد شد.

 

اخبار مرتبط:
مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد
مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان برای فصل جدید لیگ دسته یک کشور انتخاب شد.

شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند
شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند

حکم محرومیت دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور به زودی رسانه ای خواهد شد.

وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال
وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال

کاپیتان استقلال در آستانه حضور در کادر فنی آبی‌پوشان است. او با مدیران استقلال جلسه مثبتی داشته و فقط رضایت ساپینتو باقی مانده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است