کد خبر : 101796
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۲ - 15:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منتشرکنندگان شایعه کرونا در دهلران بازداشت شدند

منتشرکنندگان شایعه کرونا در دهلران بازداشت شدند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ صابر نجومی اظهار داشت: در پی انتشار فایل صوتی مبنی بر شیوع کرونای ویروسی در دهلران، اقدامات لازم برای پیگیری این موضوع در دستور کار قرار گرفت و با توجه به استعلام از دانشگاه علوم پزشکی که این خبر شایعه است، دستور لازم برای پیگیری آن صادر شد.

وی افزود: پرونده با موضوع نشر اکاذیب در فضای مجازی در حال بررسی است و با کسانی که به این مساله دامن بزنند و موجب رعب و وحشت مردم شوند برخورد می‌شود.

دادستان دهلران افزود: با اطمینان خاطر اعلام می‌شود که هنوز هیچگونه علائمی از کرونای ویروسی در دهلران مشاهده نشده است.

وی یادآور شد: هر گونه اخبار در این خصوص حتما از طریق نهادهای متولی اطلاع‌رسانی می‌شود و جای نگرانی نیست.

اخبار مرتبط:
اصناف، ستون اصلی تاب‌آوری اجتماعی در روزهای سخت هستند/ تشکیل «اتاق گفت‌وگوی ماهانه اصناف و دولت»
اصناف، ستون اصلی تاب‌آوری اجتماعی در روزهای سخت هستند/ تشکیل «اتاق گفت‌وگوی ماهانه اصناف و دولت»

استاندار اصفهان با اشاره به این‌که اصناف، ستون اصلی تاب‌آوری اجتماعی در روزهای سخت هستند، از تشکیل «اتاق گفت‌وگوی ماهانه اصناف و دولت» به منظور حل مشکلات اصناف در استان خبر داد.

برنامه‌ریزی تقویت گردشگری مذهبی اصفهان؛ تخفیف ۵۰درصدی هتل‌ها ابلاغ شد
برنامه‌ریزی تقویت گردشگری مذهبی اصفهان؛ تخفیف ۵۰درصدی هتل‌ها ابلاغ شد

دستیار ویژه استاندار اصفهان در گردشگری گفت: برنامه‌ریزی برای تقویت گردشگری مذهبی اصفهان در دستور کار است و برای این امر تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها برای گردشگران محرم مصوب شد.

آغاز تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و بوم‌گردی‌های اصفهان ویژه گردشگران محرم
آغاز تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و بوم‌گردی‌های اصفهان ویژه گردشگران محرم

مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: طرح تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و بوم‌گردی‌های اصفهان از ۱۱ تیر به مدت پنج روز اجرا می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است