کد خبر : 44138
انتشار : 2019/03/12 - 01:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شرط زیدان برای رئالی ها: مارسلو باید در برنابئو بماند

شرط زیدان برای رئالی ها: مارسلو باید در برنابئو بماند

براساس گزارش روزنامه آبولا برزیل، «زین الدین زیدان» سرمربی رئال مادرید از «فلورنتینو پرز» رئیس این باشگاه خواسته است تا مانع جدایی «مارسلو» شود.


به گزارش سایت خبری مدآرا:این روزنامه برزیلی روز سه شنبه نوشت: بازگشت زیدان به سانتیاگو برنابئو بی شک تاثیرات زیادی را بر روی آینده تعدادی از کهکشانی ها خواهد گذاشت و ستاره برزیلی نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ کسی که براساس گزارش این روزنامه، زیزو برای حفظ وی در برنابئو به شدت ابراز تمایل کرده است.
این در حالی است که بدنبال از دست رفتن جایگاه مارسلو در رئال و واگذاری آن به «سرخیو رگیلون» جوان تحت هدایت «سانتیاگو سولاری» برکنار شده، گمانه زنی ها به شدت حاکی از کوچ قریب الوقوع دفاع چپ تیم ملی برزیل به تورین و پیوستن به یوونتوس بود به طوریکه برخی از رسانه ها حتی از نهایی شدن مذاکرات اولیه وی با بانوی پیر اخباری را منتشر کردند.
با این حال، این روزنامه برزیلی مدعی است که زیدان همچنان به مارسلو امیدوار بوده و از ریاست باشگاه خواسته تا از جدایی دفاع چپ ۳۰ ساله سفیدپوشان در پایان فصل ممانعت به عمل آورد.
در واقع، آبولا در گزارش خود از اشتیاق زیدان برای بازگردان مارسلو به بهترین فرم خود پرده برداشته و مدعی شده است که مرد فرانسوی قصد دارد تا در هفته جاری جلسه ای را با وی برگزار کند؛ جلسه ای که بی شک نقشی کلیدی در تعیین تکلیف ماندگاری یا پایان حضور ۱۲ ساله مارسلو در برنابئو ایفا خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است