کد خبر : 44138
انتشار : 2019/03/12 - 01:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شرط زیدان برای رئالی ها: مارسلو باید در برنابئو بماند

شرط زیدان برای رئالی ها: مارسلو باید در برنابئو بماند

براساس گزارش روزنامه آبولا برزیل، «زین الدین زیدان» سرمربی رئال مادرید از «فلورنتینو پرز» رئیس این باشگاه خواسته است تا مانع جدایی «مارسلو» شود.


به گزارش سایت خبری مدآرا:این روزنامه برزیلی روز سه شنبه نوشت: بازگشت زیدان به سانتیاگو برنابئو بی شک تاثیرات زیادی را بر روی آینده تعدادی از کهکشانی ها خواهد گذاشت و ستاره برزیلی نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ کسی که براساس گزارش این روزنامه، زیزو برای حفظ وی در برنابئو به شدت ابراز تمایل کرده است.
این در حالی است که بدنبال از دست رفتن جایگاه مارسلو در رئال و واگذاری آن به «سرخیو رگیلون» جوان تحت هدایت «سانتیاگو سولاری» برکنار شده، گمانه زنی ها به شدت حاکی از کوچ قریب الوقوع دفاع چپ تیم ملی برزیل به تورین و پیوستن به یوونتوس بود به طوریکه برخی از رسانه ها حتی از نهایی شدن مذاکرات اولیه وی با بانوی پیر اخباری را منتشر کردند.
با این حال، این روزنامه برزیلی مدعی است که زیدان همچنان به مارسلو امیدوار بوده و از ریاست باشگاه خواسته تا از جدایی دفاع چپ ۳۰ ساله سفیدپوشان در پایان فصل ممانعت به عمل آورد.
در واقع، آبولا در گزارش خود از اشتیاق زیدان برای بازگردان مارسلو به بهترین فرم خود پرده برداشته و مدعی شده است که مرد فرانسوی قصد دارد تا در هفته جاری جلسه ای را با وی برگزار کند؛ جلسه ای که بی شک نقشی کلیدی در تعیین تکلیف ماندگاری یا پایان حضور ۱۲ ساله مارسلو در برنابئو ایفا خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرقت کابل‌های مخابراتی اعلام کرد این سرقت‌ها سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان به مخابرات خسارت وارد کرده و در برخی موارد با سرقت یک کابل، ارتباط حدود ۶ هزار مشترک قطع می‌شود.

ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران

نتانیاهو در مصاحبه فاکس نیوز مدعی شد: ایران مستقیم یا غیرمستقیم به ما حمله کند پاسخ شدید می‌دهیم.

ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین
ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی استان موفق شدند قاتلی که با همدستی پسر ۱۷ ساله خود، همسر و دختر هشت ساله‌اش را به قتل رسانده بود را دستگیر کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است