کد خبر : 389182
انتشار : 2026/07/22 - 15:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ترامپ: ۲۰ تا ۲۵ سال طول می‌کشد تا ایران خودش را بازسازی کند / به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کنیم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حاشیه دیدار با جوزف عون، همتای لبنانی خود در کاخ سفید، ضمن تکرار تهدیدهای نظامی علیه ایران و تهدید به هدف قرار دادن مراکز جدید هسته‌ای، از احتمال اقدام نظامی سوریه علیه حزب‌الله حمایت کرد و از آغاز فرایند تغییر جابه‌جایی نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان خبر داد.

ترامپ: ۲۰ تا ۲۵ سال طول می‌کشد تا ایران خودش را بازسازی کند / به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا:   رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره گزارش‌های منتشرشده پیرامون انتقال مواد هسته‌ای ایران به منطقه‌ای در نطنز (معروف به کوه کلنگ) گفت: «ممکن است این کار را کرده باشند، هرچند هنوز سند رسمی از آن نداریم؛ اما اگر مواد هسته‌ای در اختیار داشته باشند، به زودی و به احتمال بسیار زیاد آن منطقه را هدف قرار خواهیم داد و آن‌ها هیچ کاری نمی‌توانند در برابر آن انجام دهند.»

وی با تأکید بر اینکه توان نظامی ایران در سطحی غیرقابل تصور در حال تضعیف است، افزود: «اگر همین حالا هم منطقه را ترک کنیم، بازسازی ایران ۲۰ تا ۲۵ سال طول می‌کشد. البته ما قصد نداریم به این زودی‌ها منطقه را ترک کنیم.» ترامپ همچنین ادعا کرد که اقدام سال گذشته آمریکا در استفاده از بمب‌افکن‌های B-2 برای هدف قرار دادن سایت‌های هسته‌ای، مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و نابودی اسرائیل و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه شده است.

موضع‌گیری درباره تنش در تنگه هرمز و انتخابات پیش‌رو

ترامپ در پاسخ به این احتمال که اقدامات ایران در تنگه هرمز برای ضربه زدن به شانس حزب جمهوری‌خواه در انتخابات کنگره باشد، این موضوع را بی‌اهمیت دانست و گفت: «من فقط کاری را که درست است انجام می‌دهم. نمی‌توانم فکر خودم را درگیر ارتباط انتخابات با این موضوع کنم؛ مردم تحت تأثیر اقدامات ما قرار گرفته‌اند.»

او همچنین با اشاره به حمله اخیر پهپادی و موشکی به نیروهای آمریکایی در اردن که منجر به کشته شدن دو نظامی شد، گفت: «آن‌ها توانستند نفوذی در اردن داشته باشند؛ اگر نیروهای دیگری در آنجا داشتیم، متأسفانه این اتفاق نمی‌افتاد.»

حمایت از اقدام نظامی سوریه علیه حزب‌الله

در بخش دیگری از این گفتگو، ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره احتمال اقدام نظامی سوریه به رهبری احمد الشرع علیه حزب‌الله، این ایده را اثربخش خواند و گفت: «الشرع کارش را خیلی خوب انجام داده و سوریه را متحد کرده است. او مایل است وارد عمل شود و کاری علیه حزب‌الله انجام دهد؛ آن‌ها مدت‌هاست که در حال جنگ با یکدیگر هستند و فکر می‌کنم این اقدام بسیار مؤثر خواهد بود.»

خروج نیروهای اسرائیل و تقویت ارتش لبنان

رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با زمان‌بندی خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان و جایگزینی ارتش لبنان اظهار داشت: «آن‌ها در فرایند جابه‌جایی و بازاستقرار در بخش‌های دیگر هستند.» ترامپ تأکید کرد که در جلسه امروز با جوزف عون درباره برنامه‌های مشخص واشنگتن و سایر متحدان برای حمایت از ارتش لبنان گفتگو خواهد کرد و افزود که لبنان در حال حرکت به سمت خودکفایی بیشتر است.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است