کد خبر : 375356
انتشار : 2026/01/04 - 13:31
دسته‌بندی : برگزیده ها، سلامت
چاپ

سازمان غذا و دارو: تخصیص ارز دارو بر محور ارز ۲۸۵۰۰ تومانی است/ ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی

رئیس سازمان غذا و دارو از تعیین ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده خبر داد.

سازمان غذا و دارو: تخصیص ارز دارو بر محور ارز ۲۸۵۰۰ تومانی است/ ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: رئیس سازمان غذا و دارو از تعیین ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده خبر داد.

مهدی پیرصالحی درباره اخباری مبنی بر حذف ارز ترجیحی در بودجه ۱۴۰۵ اظهار کرد: در بودجه ۱۴۰۵ مبحث حذف ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی فعلاً مطرح نشده است. با توجه به منابعی که برای «دارویار» و تجهیزات پزشکی اختصاص داده شده و با توجه به تجربه امسال، فعلاً تخصیص ارز دارو بر محور ارز ۲۸۵۰۰ تومانی است. اگر تغییری در زمینه نوع ارز تخصیصی ایجاد شود، باید از منابع دیگری که در بودجه پیش‌بینی شده است، جبران لازم برای سازمان‌های بیمه‌گر و بیماران انجام شود، اما در زمان حاضر بحث حذف ارز ترجیحی مطرح نیست.

وی افزود: در خصوص میزان منابع نیز، ۳.۵ میلیارد دلار برای ارز ترجیحی در نظر گرفته شده است و ۲ میلیارد دلار ارز توافقی در نظر گرفته شده است..

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سؤال؛ “آیا بودجه دارویار (بودجه اختلاف نرخ ارز ۴۲۰۰ و ۲۸۵۰۰ تومانی) در سال آینده از نظر شما مناسب است؟ ” تصریح کرد: بودجه دارویار که ۸۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده از نظر ما برای سال آینده کافی نیست. در زمان حاضر نیز در حال پیگیری هستیم که اگر امکان‌پذیر باشد، اصلاحات لازم در این بخش انجام شود.

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت
تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت

پیکر «تراب نصرین کامران فشخامی» شاعر آیینی و گیلکی‌سرا، خوشنویس و نقاش توانمند صومعه‌سرا، پس از سال‌ ها فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر، در زادگاهش فشخام صومعه‌سرا به خاک سپرده شد.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است