کد خبر : 359285
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۳۰ - 12:58
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

تذکر جدی نرجس سلیمانی به شهرداری تهران

سلیمانی گفت: «بر اساس تبصره ذیل ماده ۲ اساسنامه‌های این سازمان‌ها، شهرداری مکلف است حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ اساسنامه‌ها، آیین‌نامه‌های مالی و معاملاتی هر سازمان را تهیه و برای تصویب به شورا ارسال کند. اکنون کمتر از یک ماه به پایان مهلت باقی مانده و تأخیر در این امر می‌تواند موجب اختلال در روند اجرایی شود.»

تذکر جدی نرجس سلیمانی به شهرداری تهران

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: نرجس سلیمانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، در جلسه علنی شورا با اشاره به تکالیف قانونی شهرداری درباره ۱۹ سازمان وابسته به آن، به شهرداری تذکر داد.

وی گفت: «بر اساس تبصره ذیل ماده ۲ اساسنامه‌های این سازمان‌ها، شهرداری مکلف است حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ اساسنامه‌ها، آیین‌نامه‌های مالی و معاملاتی هر سازمان را تهیه و برای تصویب به شورا ارسال کند. اکنون کمتر از یک ماه به پایان مهلت باقی مانده و تأخیر در این امر می‌تواند موجب اختلال در روند اجرایی شود.»

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود به ماده ۸ اساسنامه‌ها اشاره کرد و افزود: «شورای سازمان‌ها یکی از ارکان تصمیم‌گیری در امور سازمان‌هاست و از هفت عضو از جمله نماینده شورای شهر به‌عنوان عضو ناظر تشکیل می‌شود. این شورا وظایف مهمی چون تصویب برنامه‌ها و خط‌مشی‌ها، بررسی و تصویب بودجه سالانه و انتخاب یا عزل اعضای هیئت‌مدیره را برعهده دارد. اما تاکنون جلسات شورای سازمان‌ها تشکیل نشده که این موضوع مشروعیت تصمیمات سازمان‌ها را زیر سوال می‌برد.»

اخبار مرتبط:
بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی
بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی

وزیر نفت دولت‌های یازدهم و دوازدهم، ضمن تاکید بر ضرورت بازخوانی تجربه مدیریت اجرایی کشور پس از انقلاب، از اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از «برجسته‌ترین مدیران خودساخته و استراتژیک جمهوری اسلامی» یاد کرد و این که مدیریت کشور تا میانه دهه ۱۳۸۰ بر پایه خردجمعی، شایسته‌سالاری، سلامت مالی و میهن‌دوستی استوار بود.

نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند
نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند

نماینده انگلیس در آژانس: شورای امنیت 6 قطعنامه قبلی علیه ایران را بار دیگر برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند محدودیت‌های غنی‌سازی، بازفرآوری و فعالیت‌های مرتبط با آب‌سنگین در خصوص ایران را اجرا کنند.

توضیح ترامپ به رونالدو از بمباران مراکز هسته‌ای ایران با بمب افکن B2
توضیح ترامپ به رونالدو از بمباران مراکز هسته‌ای ایران با بمب افکن B2

ترامپ ماجرای بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران توسط جنگنده‌های B2 رو برای رونالدو هم توضیح‌ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است