کد خبر : 351656
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۳۱ - 13:19
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۹۰ درصد مشکلات گردشگری اصفهان ریشه اداری دارد

استاندار اصفهان گفت : ۸۰ تا ۹۰ درصد از مشکلات صنعت گردشگری، ناشی از موانع اداری و نبود هماهنگی بین دستگاه‌هاست؛ اگر مقررات تسهیل شود تحولی جدی در این حوزه رقم خواهد خورد.

۹۰ درصد مشکلات گردشگری اصفهان ریشه اداری دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد صبح سه شنبه در نشست میز گردشگری استان که با حضور و کارشناسان و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد با اشاره به بررسی چالش‌های پیش‌روی این صنعت در ایران و بخصوص اصفهان اظهار کرد: یکی از موضوعات محوری، مشکلات این حوزه مربوط به توسعه اماکن اقامتی و بین‌راهی، سخت‌گیری‌های اداری و کمبود زیرساخت‌های مناسب در مناطق گردشگری مسیر اصفهان است.

به نوشته مهر؛ وی اشاره به اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد از مشکلات گردشگری کشور ناشی از موانع اداری و عدم هماهنگی بین سازمان‌های مرتبط است، گفت: به عنوان مثال، در برخی مناطق اصفهان، محدودیت‌های منابع طبیعی و عدم صدور مجوز از سوی نهادهای مربوطه، توسعه پروژه‌های گردشگری را با اختلال مواجه کرده است.

استاندار اصفهان بیان کرد: همچنین، بخشی دیگر از مشکلات موجود به نحوه عملکرد برخی آژانس‌های گردشگری بازمی‌گردد که برای بهبود شرایط، باید با همکاری دستگاه‌های متولی تقسیم کار بیشتری صورت گیرد.

جمالی نژاد تأکید کرد: صرفاً پژوهش و ارائه تحلیل‌های کیفی در این حوزه کفایت نمی‌کند و باید بتوان از این تحلیل‌ها به راهکارهای عملی در میدان اجرایی رسید.

استاندار اصفهان با تاکید بر لزوم طرح‌های عملیاتی و مشارکت بخش خصوصی گفت: پیشنهادهایی مانند ایجاد مجموعه‌های تجاری و اقامتی کوچک؛ اما مناسب در مسیرهای بین‌راهی می‌تواند نیاز مسافران و گردشگران را برطرف کند.

وی با تاکید بر ضرورت تسهیل مقررات و همکاری دستگاه‌های اجرایی برای رونق گردشگری بیان کرد: از جمله راهکارهای مطرح‌شده، تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت با محوریت بازاریابی و جذب سرمایه‌گذاری است و برخی از فعالان این حوزه خواستار حمایت بیشتر از طرح‌های نوآورانه مانند پروژه‌های پیشنهادی شدند که از مدیرکل سازمان میراث فرهنگی خواسته شده تا در صنعت گردشگری ایران بتواند از پتانسیل‌های خود بهره‌برداری کند.

جمالی‌نژاد همچنین، بر ضرورت برگزاری جلسات مستمر و نتیجه‌محور برای پیگیری مصوبات تأکید کرد و افزود: در صورت اقدام عملی ما شاهد تحولی در این حوزه خواهیم بود.

اخبار مرتبط:
ضرب‌الاجل دادستان اصفهان برای ساماندهی پساب شمال
ضرب‌الاجل دادستان اصفهان برای ساماندهی پساب شمال

دادستان اصفهان به مسئولان یک ماه فرصت داد تا وضعیت توزیع و مصرف پساب تصفیه‌خانه شمال را ساماندهی کنند و با متخلفان برخورد قانونی داشته باشند.

آغاز مرمت مسجد جامع و پل تاریخی ورزنه با تخصیص اعتبار جدید
آغاز مرمت مسجد جامع و پل تاریخی ورزنه با تخصیص اعتبار جدید

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان از شروع مرحله جدید مرمت دو اثر تاریخی ارزشمند در ورزنه خبر داد. این طرح با هدف حفظ و احیای میراث شرق اصفهان تا پایان شهریور به نتیجه خواهد رسید.

۷۰ جراحی در ساعات اولیه جنگ در اصفهان انجام شد
۷۰ جراحی در ساعات اولیه جنگ در اصفهان انجام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در ساعات اولیه وقوع جنگ ۱۲ روزه بیش از ۷۰ عمل جراحی در این شهر انجام شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است