کد خبر : 335089
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۵ - 13:47
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ادعای کیهان: مشکلات فعلی کشور و دولت زیر سر اصلاح‌طلبان است

کیهان نوشت: اطلاح‌طلبان عملا در دو حوزه تئوری و عمل و کادرچینی، بر دولت چنبره زده‌اند و حتی مدعیان اصلاحات مانند شکوری‌راد و دیگران، ده‌ها سخنرانی و مقاله در توجیه درستی رویکرد دولت ارائه کرده‌اند؛ بنابراین سوء مدیریت موجود در دولت، حاصل مشورت‌های غلط و مسموم برخی از همین عناصر سیاسی‌کار است.

ادعای کیهان: مشکلات فعلی کشور و دولت زیر سر اصلاح‌طلبان است

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان در شماره امروز خود با تکرار این ادعا که مشکلات فعلی کشور و دولت زیر سر اصلاح‌طلبان است، به انتقاد از مطلبی که روزنامه شرق اخیرا درباره کارآمدی دولت خاتمی منتشر کرده بود، پرداخته است.

این روزنامه اصولگرا ادامه داد: «ثالثا اگر رویکرد و عملکرد مدعیان اصلاحات در دوره موسوم به اصلاحات چنان بود که روزنامه شرق ادعا کرده، مردم از آنها منزجر و رویگردان نمی‌شدند. قاطبه مردم در ماجرای استعفا و تحصن نمایندگان مجلس ششم با همراهی برخی وزرا و معاونین وزرای دولت خاتمی، مطلقا به آنها بی‌اعتنایی کردند چرا که معتقد بودند آنها سرگرم سیاسی‌کاری رادیکال و فرصت‌سوزی و بی‌اعتنایی به مشکلات عمومی و اولویت‌های کشور هستند. همچنین مردم با عبور از نامزد‌های اصلاح‌طلبان در انتخابات سال ۱۳۸۴ (معین، کروبی، مهرعلیزاده و هاشمی) و سال ۱۳۸۸ (موسوی و کروبی)، نشان دادند که از رویکرد و عملکرد این طیف هیچ رضایتی ندارند. جالب این که خود مدعیان اصلاحات نیز در اواخر این دوره، شعار عبور از خاتمی سر می‌دادند و او را اردک فلج و شاه سلطان‌حسین بی‌عرضه لقب می‌دادند!

رابعا علت نارضایتی مردم، انحراف گفتمانی دولت خاتمی، و آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.»

اخبار مرتبط:
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ را در جداول زیر مشاهده می‌کنید.

علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: سفر ترامپ به خاورمیانه سفری کم‌سابقه است زیرا در چند دهه اخیر سابقه نداشته است که رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود.

قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود
قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: شاید استراتژی ایران و آمریکا این باشد تا یک زمانی که لازم می دانند مذاکرات را ادامه دهند، به این امید که شرایط عوض شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است