کد خبر : 332388
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - 20:04
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

استاندار اصفهان مطرح کرد؛

حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری اولویت‌های استان اصفهان در راستای توسعه اقتصادی

استاندار اصفهان بر اهمیت حمایت از بخش خصوصی و تولیدکنندگان تأکید کرد و خواستار توجه ویژه به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی شد.

حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری اولویت‌های استان اصفهان در راستای توسعه اقتصادی

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی‌نژاد ظهر سه شنبه در دیدار با دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاری و بخش خصوصی به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی استان تأکید کرد.

وی در این نشست که در روز سه‌شنبه برگزار شد، با اشاره به وضعیت کنونی تولید در استان، گفت: اصفهان به عنوان یک استان صنعتی، با چالش‌های متعددی روبرو است، اما صنعتگران ما با وجود این مشکلات، همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند و از تلاش‌های خود دست نمی‌کشند.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه تولیدکنندگان نیاز به حمایت و دلگرمی دارند، افزود: ما از مسئولان مربوطه تقاضا داریم که با انجام اقدامات مؤثر، به عنوان قوت قلب و دلگرمی برای تولیدکنندگان عمل کنند.

وی همچنین به ظرفیت‌های بالای استان در زمینه تولید و صادرات فرش دستباف اشاره کرد و گفت: تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف گلایه‌هایی دارند که باید به آن‌ها رسیدگی شود و در این راستا نیازمند مشاوره‌های تخصصی و سودمند هستیم.

استاندار اصفهان در ادامه به ظرفیت‌های دیگر استان در حوزه‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی اشاره کرد و تصریح کرد: استان اصفهان دارای پتانسیل‌های فراوانی در این زمینه‌ها است که باید به آن‌ها توجه ویژه‌ای شود. با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها، می‌توانیم به توسعه اقتصادی استان کمک کنیم و زمینه‌های اشتغال و رونق تولید را فراهم سازیم.

وی تأکید کرد که همکاری و همفکری بین بخش‌های دولتی و خصوصی می‌تواند به حل مشکلات موجود کمک کند و به رشد و شکوفایی اقتصادی استان اصفهان منجر شود.

اخبار مرتبط:
شهریه در مدارس دولتی نداریم
شهریه در مدارس دولتی نداریم

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان گفت: در مدارس دولتی چیزی به نام شهریه ثبت‌نام وجود ندارد و مشارکت‌ است و هیچ مدیری نمی‌تواند دانش‌آموزی را به دلیل مشارکت نکردن از ثبت‌نام محروم کند.

کارگاه ۲روزه «رنگِ شهر زندگی» در اصفهان برگزار می‌شود
کارگاه ۲روزه «رنگِ شهر زندگی» در اصفهان برگزار می‌شود

کارگاه دو روزه اجرای اثر هنری با عنوان «رنگ شهر زندگی» روزهای ۱۳ و ۱۴ شهریورماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در گذر چهارباغ عباسی اصفهان برگزار خواهد شد.

بانوی اسکیت اصفهان در جمع جوانان برتر استان
بانوی اسکیت اصفهان در جمع جوانان برتر استان

ترانه احمدی اسکیت‌باز مستعد و آینده‌دار اصفهانی، به عنوان یکی از جوانان برتر سال استان اصفهان انتخاب شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است