کد خبر : 321283
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۱ - 17:39
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

«علی سلامت» فردا در همدان اعدام می‌شود

رئیس کل دادگستری همدان گفت: یک فرد که در همدان بیش از ۲۰۰ زن و دختر را مورد آزار و اذیت قرار داده و جرایمی از جمله تجاوز به عنف را مرتکب شده بود، صبح فردا به سزای اعمالش می‌رسد.

«علی سلامت» فردا در همدان اعدام می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: رئیس کل دادگستری همدان گفت: یک فرد که در همدان بیش از ۲۰۰ زن و دختر را مورد آزار و اذیت قرار داده و جرایمی از جمله تجاوز به عنف را مرتکب شده بود، صبح فردا به سزای اعمالش می‌رسد.

«محمدعلی سلامت» معروف به «علی سلامت» در سال‌های گذشته، قربانیانش را به بهانه ازدواج، دوستی، تهیه دارو و برخی را به زور و اجبار اغفال کرده بود؛ پرونده دادخواهی علیه او از ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ تشکیل شد و بسیاری از شکات با ارائه شواهدی از تجاور به عنف گسترده او خبر دادند.

در پایان ۲۴ دی پارسال نامبرده دستگیر و بررسی شکایات با سرعت آغاز شد؛ دادگاه بدوی حکم به اعدام سلامت داد که با وجود درخواست چند باره متهم و وکلا برای تجدید نظر در مهر امسال، حکم در شعبه ۳۹ دیوانعالی کشور تایید نهایی شد.

براساس اعلام رئیس کل دادگستری همدان، علی سلامت ساعت شش صبح فردا، سه شنبه به دار مجازات آویخته می‌شود و محل اجرای حکم اعدام باغ بهشت همدان است.

طبق قوانین تجاوز جنسی مترادف با زنای به عنف و مواد ۲۲۴ و ۲۳۴ قانون مجازات اسلامی حد زنا را اعدام تعیین کرده است و قاضی حق تخفیف، تبدیل یا تعلیق آنرا ندارد.

اخبار مرتبط:
طی یک سال گذشته ۳۰ نفر از زندانیان مالی به دلیل مشکلات و نبود پزشک متخصص جان خود را از دست داده اند
طی یک سال گذشته ۳۰ نفر از زندانیان مالی به دلیل مشکلات و نبود پزشک متخصص جان خود را از دست داده اند

«با سوابق حبس یک سال تا ۲۰ سال و با رده سنی ۳۰ تا ۹۰ سال هیچ امیدی به آینده نداریم و بدون هیچگونه سود و منفعتی برای شکات، عمر خود را در زندان می گذرانیم. این موضوع به جز به وجود آوردن آسیب های اجتماعی از جمله فساد و طلاق در خانواده هایمان چیز دیگری به همراه نداشته است. حتی برخی از ما که پس از سال ها حبس آزاد شده به دلیل از دست دادن دار و ندارمان، آواره کوچه و خیابان می شویم. حتی به خاطر سال های طولانی در حبس چهره خانواده و فرزندان مان را از یاد برده ایم.» اینها بخشی از اظهارات محکومان مالی واحد ۵ اندرزگاه ۳ سالن یک زندان تهران بزرگ است.

پاییز بی‌باران در راه است / هشدار درباره تشنگی ایران
پاییز بی‌باران در راه است / هشدار درباره تشنگی ایران

کاهش بارش‌ها، خشکسالی‌های پیاپی و افت ذخایر آبی کشور باعث شده هشدارهای کارشناسان و مسئولان نسبت به آینده منابع آب ایران جدی‌تر از گذشته مطرح شود. آمارها نشان می‌دهد سرانه آب کشور به مرز بحران رسیده و درصورت ادامه روند موجود، ایران در ردیف کشورهای بسیار کم‌آب قرار خواهد گرفت.

معاون وزیر علوم: پرونده‌های مربوط به اعتراضات سال ۱۴۰۱ بسته شده؛ کسانی که از دانشگاه اخراج شده و از تحصیل محروم شدند ۳۰۰ نفر بودند که همه بازگشته‌اند
معاون وزیر علوم: پرونده‌های مربوط به اعتراضات سال ۱۴۰۱ بسته شده؛ کسانی که از دانشگاه اخراج شده و از تحصیل محروم شدند ۳۰۰ نفر بودند که همه بازگشته‌اند

معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه در حال حاضر هیچ دانشجوی اخراجی نداریم، افزود: به طور کلی در کل کشور فقط ۲ دانشجوی اخراجی داشتیم که پرونده یکی از آنها به دیوان عدالت اداری رفته است و حکم این دانشجو نقض شده است و دانشجوی دیگر هم مراجعه نکرده و گمان می‌شود به خارج از کشور رفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است