کد خبر : 318050
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ - 10:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر علوم: اگر دانشجویان احساس امنیت کنند در کرسی‌های آزاداندیشی شرکت می کنند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد برنامه وزارت علوم برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، گفت: اگر دانشجویان احساس امنیت و اثر بخشی کنند و مطمئن شوند اظهار نظراتشان موثر است، قطعا در این کرسی‌ها شرکت خواهند کرد

وزیر علوم: اگر دانشجویان احساس امنیت کنند در کرسی‌های آزاداندیشی شرکت می کنند

به گزارش سایت خبری مدارا: برنا نوشت: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد برنامه وزارت علوم برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، گفت: اگر دانشجویان احساس امنیت و اثر بخشی کنند و مطمئن شوند اظهار نظراتشان موثر است،  قطعا در این کرسی‌ها شرکت خواهند کرد

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد حمایت وزرات علوم از برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، گفت: اگر دانشجویان احساس امنیت و اثر بخشی کنند و مطمئن شوند اظهار نظراتشان موثر است،  قطعا در این کرسی‌ها شرکت خواهند کرد.

وی تاکید کرد:  با توجه به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاهها قطعا ما در وزارت علوم، دانشجویان را برای شرکت در کرسی‌های آزاد اندیشی تشویق خواهیم کرد.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: امیدواریم با حمایت های ما شاهد برگزاری کرسی های آزاداندیشی دردانشگاهها باشیم.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است