کد خبر : 314146
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۹ - 10:09
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

امام جمعه اصفهان:

برخی امور سازمان حمل و نقل جاده‌ای به بخش خصوصی واگذار شود

امام جمعه اصفهان گفت: برخی امور سازمان حمل و نقل جاده‌ای به بخش خصوصی واگذار شود زیرا دولت به تنهایی درآمد ندارد و تأمین مالی آن از طریق دریافت مالیات و فروش نفت است.

برخی امور سازمان حمل و نقل جاده‌ای به بخش خصوصی واگذار شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اظهار کرد: یکی از مسائلی که همواره مورد توجه قرار گرفته و درباره آن اشتباه عمل می‌شود، نرخ گذاری برای رانندگان است که در این زمینه به افزایش قیمت اجناس و لوازم یدکی توجه کافی نمی‌شود.

به نوشته مهر؛ وی افزود: تورم ناشی از بی‌ارزش شدن پول کشور است بنابراین ما با این نحوه نرخ‌گذاری مخالف هستیم زیرا باید برای تعیین نرخ‌ها تمام جزئیات و تورم سالانه در نظر گرفته شود.

امام جمعه اصفهان با اشاره به افزایش جمعیت و چاپ بی‌رویه پول تصریح کرد: این عوامل باعث بروز تورم در هر کشوری می‌شود، بنابراین هر رئیس جمهوری باید اولویت‌های اقتصادی را در نظر بگیرد و به مسائل اولویت‌دار بپردازد.

وی اقدام مثبت جمهوری اسلامی در بیمه کردن رانندگان را گامی ارزشمند در حمایت از این قشر اعلام کرد و گفت: واگذاری برخی امور سازمان حمل و نقل جاده‌ای به بخش خصوصی باید انجام شود و اموری مانند اخذ عوارض جاده‌ای و خط‌کشی را می‌توان به بخش خصوصی واگذار کرد، زیرا دولت به تنهایی درآمد ندارد و تأمین مالی آن از طریق دریافت مالیات و فروش نفت است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد، توانایی اداره کشور را نشانه قدرت اسلام در حوزه مدیریت و حکمرانی دانست و گفت: باید به دولت کمک کنیم تا به دنیای غرب نشان دهیم که اسلام می‌تواند با کار نیروهای جهادی و مردم، کشور را اداره کند.

وی خاطرنشان کرد: اینکه برخی می‌گویند اگر با آمریکا باشیم وضع کشور بهتر می‌شود، درست نیست زیرا کشورهایی که اکنون با آمریکا هم پیمان هستند هیچ چیزی از خود ندارند و آنها با اصل دین ما مخالف هستند و تا تابع آنها نشویم از ما راضی نخواهند شد.

اخبار مرتبط:
دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت
دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت

دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ در رتبه بندی جهانی QS سال ۲۰۲۶ در جمع پنج دانشگاه برتر ایران قرار گرفت.

انتقال ۷۰ میلیون مترمکعب آب به اصفهان، زاینده‌رود را احیا نمی‌کند
انتقال ۷۰ میلیون مترمکعب آب به اصفهان، زاینده‌رود را احیا نمی‌کند

نماینده اصفهان و عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال آب از دریا به جاری شدن آب در زاینده‌رود کمک نمی‌کند، هرچند که از اضافه برداشت‌ها تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

فروش۱۳ ملک بلااستفاده علوم پزشکی اصفهان برای تبدیل به مراکز درمانی
فروش۱۳ ملک بلااستفاده علوم پزشکی اصفهان برای تبدیل به مراکز درمانی

استاندار اصفهان از تصویب فروش ۱۳ ملک بلااستفاده علوم پزشکی اصفهان برای تبدیل به مراکز درمانی مولد در پنج شهرستان استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است