کد خبر : 312997
انتشار : 2024/09/10 - 12:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نبویان، عضو پایداری: وفاق با سرکارآمدن جوانان مومن و انقلابی شکل می‌گیرد نه آمدن حامیان اغتشاشگران

نبویان، عضو جبهه پایداری و نماینده مجلس در واکنش به انتصاب کرمانپور به عنوان سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت نوشت: «وفاق ملی با سرکارآمدن اغتشاشگران و حامیان آن‌ها شکل نمی‌گیرد بلکه با آمدن جوانان مومن و انقلابی و مردمی میتوان وفاق ملی حاصل کرد و نظم جامعه را حفظ و مشکلات مردم را حل کرد، وفاق ملی یعنی وفاق با مردم نه وفاق با برهم زنندگان امنیت و آرامش مردم».

نبویان، عضو پایداری: وفاق با سرکارآمدن جوانان مومن و انقلابی شکل می‌گیرد نه آمدن حامیان اغتشاشگران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نبویان، عضو ارشد پایداری و نماینده مجلس در واکنش به انتصاب کرمانپور به عنوان سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت نوشت: وفاق با سرکارآمدن جوانان مومن و انقلابی شکل می گیرد نه آمدن حامیان اغتشاشگران.

وی نوشت: «وفاق ملی با سرکارآمدن اغتشاشگران و حامیان آنها شکل نمی‌گیرد بلکه با آمدن جوانان مومن و انقلابی و مردمی میتوان وفاق ملی حاصل کرد و نظم جامعه را حفظ و مشکلات مردم را حل کرد،
وفاق ملی یعنی وفاق با مردم نه وفاق با برهم زنندگان امنیت و آرامش مردم».
اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت
تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت

پیکر «تراب نصرین کامران فشخامی» شاعر آیینی و گیلکی‌سرا، خوشنویس و نقاش توانمند صومعه‌سرا، پس از سال‌ ها فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر، در زادگاهش فشخام صومعه‌سرا به خاک سپرده شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است