کد خبر : 309613
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۴ - 15:06
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

حقیقت‌پور: کابینه پزشکیان بازار مشترک است / پزشکیان می‌توانست وزرای قوی‌تری را معرفی کند

فعال سیاسی اصولگرا گفت: «من تحلیل حزبی و جناحی نمی‌کنم، بلکه باور دارم وزرا باید از میان افراد شایسته و متخصص انتخاب می‌شدند. چنین افرادی در کشور کم نیستند».

حقیقت‌پور: کابینه پزشکیان بازار مشترک است / پزشکیان می‌توانست وزرای قوی‌تری را معرفی کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فردانیوز نوشت: وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان به مجلس معرفی شدند. وزرای پیشنهادی او بحث‌های زیادی به راه انداخته اما مسئله چیست؟

منصور حقیقت‌پور، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع گفت: «کابینه آقای پزشکیان به نوعی بازار مشترک است. من احساس می‌کنم آقای پزشکیان در ادامه کار، مسیر سختی برای هماهنگی وزرا داشته باشد زیرا آنها با یکدیگر ناهمگون‌اند و شاید در این مقطع بتواند عبور کند اما بعد از چهار-پنج ماه مشکلاتش آغاز می‌شود. آقای پزشکیان می‌توانست وزرای قوی‌تری را معرفی کند که دست‌کم با نظرات خودش انطباق داشته باشند».

او ادامه داد: «من تحلیل حزبی و جناحی نمی‌کنم، بلکه باور دارم وزرا باید از میان افراد شایسته و متخصص انتخاب می‌شدند. چنین افرادی در کشور کم نیستند».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «به هر حال آقای پزشکیان رئیس‌جمهور شده است و گرچه ما هم منتقد چیدمان کنونی کابینه هستیم اما هیچکس نباید فضا را تند کند. مشخصا اصلاح‌طلبان نباید در کار دولت خلل ایجاد کنند و فضا را علیه او تند کنند چرا که سهم مورد نظرشان از دولت پزشکیان را نگرفته‌اند. آنها باید اجازه دهند پزشکیان کارش را بکند و از حالا چوب لای چرخ دولت نگذارند. بالاخره قاعده دموکراسی همین است که فردی که انتخاب می‌شود بر اساس سلیقه و شناخت خودش نیروهایش را مشخص کند».

اخبار مرتبط:
قالیباف: ایرانیان تحت هیچ شرایطی پشت وطن خود را خالی نمی‌کنند
قالیباف: ایرانیان تحت هیچ شرایطی پشت وطن خود را خالی نمی‌کنند

رئیس مجلس گفت: دشمنان شکستی سخت و تاریخی از ملت ایران خوردند؛ ملت ایران آنان را که به این آب و خاک چشم بد داشتند، ناامید کرد و خائنان و اجنبی‌پرستها را عصبانی و افسرده ساخت.

ساخت و تولید پهپاد بدون مجوز جرم است
ساخت و تولید پهپاد بدون مجوز جرم است

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست امروز، نمایندگان مجلس با تمامی مواد لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور موافقت کردند.

روزنامه اصولگرا: باید از فرصت توقف جنگ برای تقویت نظامی خود بهره ببریم
روزنامه اصولگرا: باید از فرصت توقف جنگ برای تقویت نظامی خود بهره ببریم

جوان نوشت: امروز در این فرصت توقف جنگ که نمی‌دانیم تا چه زمان ادامه خواهد داشت، باید به‌طور همزمان برای بازدارندگی دفاعی و اجتماعی به‌طور توأمان تلاش کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است