کد خبر : 298991
انتشار : 2024/05/26 - 20:33
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: با واعظی و لاریجانی و نوبخت برای کاندیداتوری مذاکره کرده‌ایم / خبرگزاری نزدیک به سپاه: لاریجانی مردد است

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه گفت: برخی از افراد شاخص در داخل حزب مثل آقایان نوبخت و واعظی و خارج از حزب با افرادی مثل آقای لاریجانی مذاکراتی انجام داده ایم و منتظر اعلام نتیجه این افراد برای حضور در انتخابات هستیم.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: با واعظی و لاریجانی و نوبخت برای کاندیداتوری مذاکره کرده‌ایم / خبرگزاری نزدیک به سپاه: لاریجانی مردد است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با اشاره به جزئیات جلسه امروز دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه گفت: در این جلسه نتیجه نظرات افراد در داخل این جلسه؛ حضور حداکثری حزب اعتدال و توسعه و تشویق مردم به حضور در انتخابات پیش رو بود.

وی افزود: ما در حزب به دنبال یک کاندیدای هم فکر خودمان چه به صورت مستقل یا به صورت ائتلافی خواهیم بود، مگر این که نتوانیم به جمع بندی برای کاندیداها برسیم.

هروی تصریح کرد: در حال حاضر رایزنی با افراد و احزاب هم سو را آغاز کرده ایم و با دو شاخصه هم سو بودن با حزب اعتدال و امکان رای داشتن، مذاکرات را انجام داده ایم.

هروی عنوان کرد: به همین دلیل هم ما دفاتر استانی خودمان را فعال کرده ایم و با دیگر گروه های سیاسی و احزاب آمادگی خود را برای ائتلاف اعلام کرده ایم.

وی افزود: همه این ها در صورتی است که بببنیم چه افرادی در خروجی اشخاص شورای نگهبان خواهند بود و بعد نتیجه قطعی را اعلام خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: ما با برخی از افراد شاخص در داخل حزب مثل آقایان نوبخت و واعظی و خارج از حزب با افرادی مثل آقای لاریجانی مذاکراتی انجام داده ایم و منتظر اعلام نتیجه این افراد برای حضور در انتخابات هستیم.

وی افزود: طبق آخرین اطلاعی که ما داریم آقای لاریجانی تا این لحظه با هر گروهی که برای ریاست جمهوری با او مذاکره کرده اند، خبر قطعی حضور خود را اعلام نکرده است و در حال بررسی اوضاع است.

وی در پایان گفت: البته رایزنی های فراتر از این حرف هاست و با شخصیت های مختلفی در جزیان اصلاحات و حتی برخی از اصول گراها مذاکرات خود را انجام داده ایم و با خیلی از افراد نه از باب این که بر کسی تکلیف کنیم بلکه بر اساس وظیفه حزبی کار خود را انجام داده ایم و امیدواریم شورای نگهبان هم از یک نرمش بیشتری در انتخابات پیش رو کار خود را پیش ببرد.

همچنین خبرگزاری تسنیم در همین رابطه مدعی شد: برخی از نزدیکان علی لاریجانی از تصمیم جدی وی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری سخن می‌گویند. با این حال اخبار رسیده حاکیست که لاریجانی علی‌رغم عزم شخصی برای نامزدی، اما نسبت به حمایت جریان‌های سیاسی از خود دچار تردید است و به همین دلیل اعلام نامزدی خود را به تعویق انداخته است.

برخی احزاب اصلاح طلب مثل سازندگی اعلام کرده‌اند که علی لاریجانی یکی از گزینه‌هایی است که درباره او تامل می‌کنند.

اخبار مرتبط:
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده

سخنگوی دولت درباره احتمال افزایش قیمت بنزین گفت: مصوبه دولت این اجازه را داده است که در سه ماه آینده، در صورت رسیدن به جمع‌بندی، امکان افزایش رقم وجود داشته باشد.

بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت
بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت

وزارت خارجه بحرین به انتشار گزارش‌هایی درباره پیشنهاد برگزاری نشست درباره تحولات تنگه هرمز در سطح وزیران خارجه واکنش نشان داد.

عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود
عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود

رویترز نوشت: یک مقام ارشد ایرانی روز شنبه گفت نشست میان ایران و کشورهای عربی خلیج فارس که قرار است روز دوشنبه در عمان برگزار شود، فرصتی برای گفت‌وگو درباره مسائل مختلف، از جمله تنگه هرمز خواهد بود، اما انتظار نمی‌رود این نشست به امضای توافقی درباره این آبراه تحت محاصره منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است