کد خبر : 291657
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۱۸ - 14:22
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر کشور: اسرائیل از جیش‌الظلم حمایت می‌کند

وحیدی وزیر کشور در خصوص حمله تروریستی در چابهار و راسک گفت: این تروریست‌ها اجاره‌ای هستند و اساسا کسانی که اخبار این‌ها را پوشش می‌داد، صفحات رژیم صهیونیستی بود و خبرهایی که جیش الظلم منتشر میکرد همزمان توسط صفحات مرتبط با رژیم صهیونیستی پوشش داده می‌شد، تمام این‌ها به طور مستقیم و غیرمستقیم مورد هدایت و حمایت رژیم صهیونیستی است.

وزیر کشور: اسرائیل از جیش‌الظلم حمایت می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: وحیدی وزیر کشور در خصوص حمله تروریستی در چابهار و راسک گفت: این تروریست‌ها اجاره‌ای هستند و اساسا کسانی که اخبار این‌ها را پوشش می‌داد، صفحات رژیم صهیونیستی بود و خبرهایی که جیش الظلم منتشر میکرد همزمان توسط صفحات مرتبط با رژیم صهیونیستی پوشش داده می‌شد، تمام این‌ها به طور مستقیم و غیرمستقیم مورد هدایت و حمایت رژیم صهیونیستی است.

احمد وحیدی وزیر کشور در مسیر راهپیمایی روز جهانی قدس در خصوص اقدام صریح و محکم ایران در مقابل حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه گفت: این اتفاق در ادامه جنایت‌های کم‌نظیر، بی‌سابقه و آن جنایت‌هایی که علیه بشریت و نسل‌کشی در غره است، اتفاق بیفتاد، طبیعی است آن‌ها شکست بزرگی را از مردم فلسطین در غزه خوردند و فکر می‌کنند می‌توانند با این روش بخشی از این شکست‌ها را جبران کنند و یا احیانا مشکل را به خارج از خود منتقل کنند.

وی افزود: این اشتباه محض است و جمهوری اسلامی پاسخ دندان شکن خود را خواهد داد و آن‌ها به شدت پشیمان خواهند شد. آن‌ها با دستان خود، برای خود مشکلات جدید و غیرقابل برگشتی را درست می‌کنند و این به مفهوم آنکه این رژیم غیرقابل برگشت نیست و اقدامات دیوانه‌واری که هیچ کسی حتی در داخل این رژیم مورد قبول نیست. علت آن نیز وضعیت استیصال باری است که گرفتارش شدند و حتما پشیمان خواهند شد.

وزیر کشور در خصوص اتفاق پیش آمده در سیستان و بلوچستان گفت: این تروریست‌ها اجاره‌ای هستند و اساسا کسانی که اخبار این‌ها را پوشش می‌داد، صفحات رژیم صهیونیستی بود و خبرهایی که جیش الظلم منتشر میکرد همزمان توسط صفحات مرتبط با رژیم صهیونیستی پوشش داده می‌شد، تمام این‌ها به طور مستقیم و غیرمستقیم مورد هدایت و حمایت رژیم صهیونیستی است.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب
اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب

عضو هیات مدیره بانک سپه اعلام کرد:خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است