کد خبر : 288490
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - 09:06
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اعزام ۷ تریلی انواع موادغذایی و آب معدنی به سیستان و بلوچستان

استاندار اصفهان از اعزام ۷ تریلی انواع موادغذایی و آب معدنی از استان اصفهان به استان سیل‌زده سیستان و بلوچستان، خبر داد.

اعزام ۷ تریلی انواع موادغذایی و آب معدنی به سیستان و بلوچستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان، در نشست شورای برنامه‌ریزی استان که با حضور معاونین استانداری و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، با اشاره به آسیب ناشی از سیل در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: باتوجه به میزان خسارت وارده به برخی مناطق استان سیستان و بلوچستان، رئیس جمهور در روزهای گذشته به این استان سفر داشتند و رهبر معظم انقلاب نیز نسبت به کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان تأکید کردند.

به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: در این راستا با استاندار سیستان و بلوچستان گفت‌وگو و برای کمک‌رسانی به مردم این شهرستان اعلام آمادگی کردیم.

مرتضوی عنوان کرد: تاکنون ۴۰ تن انواع مواد غذایی شامل برنج، تن ماهی، قند و شکر، انواع کنسرو و مواد شوینده، پتو، یک هزار و ۱۵۰ بسته مواد غذایی ( ۱۰ روزه)، یک تریلی آب معدنی و در مجموع ۷ تریلی از کمک‌های استان اصفهان به استان سیستان و بلوچستان اعزام شده است.

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه امدادرسانی به مردم استان سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: امیدواریم با همراهی و همکاری مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان و خیران این استان که در کشور شُهره‌اند و امدادرسانی خودجوش به مردم سیستان و بلوچستان را نیز در حال انجام هستند؛ شاهد رفع بحران در استان سیستان و بلوچستان باشیم.

گفتنی است در این نشست مصوبات کارگروه امور زیربنایی، پروژه‌های محرومیت زدایی از محلات شهری و مصوبات شورای مشورتی فضا و ساختمان استان نیز مطرح و مورد گفت‌وگوی اعضا قرار گرفت.

اخبار مرتبط:
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: شعب ویژه درداستانی برای برخورد باخائنان داخلی و عاملان دشمن تعیین شد.

ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد
ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان از تمدید مهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ خبر داد.

لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی
لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی

استاندار اصفهان گفت: باید از ظرفیت عظیم اربعین حسینی برای تقویت نشاط معنوی و انسجام، وفاق و تاب‌آوری اجتماعی استفاده کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است