کد خبر : 285622
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۶ - 10:57
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

پرویز ربیعی دوبلور باسابقه درگذشت

پرویز ربیعی دوبلور باسابقه و پیشکسوت و گوینده نقش های مکمل ساعتی پیش بر اثر ایست قلبی درگذشت.

پرویز ربیعی دوبلور باسابقه درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شهراد بانکی مدیر روابط عمومی انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم از درگذشت پرویز ربیعی خبر داد و به خبرنگار مهر بیان کرد: پرویز ربیعی دوبلور پیشکسوت امشب پنجم اسفند ماه، ساعتی پیش در سن ۸۴ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت.

به گفته بانکی، ربیعی بیماری نداشته و طی چند روز گذشته هم مشغول به فعالیت دوبله بوده است.

ربیعی متولد سال ۱۳۱۸ بود و طی بیش از چهار دهه حضورش در دوبله، نقش‌های زیادی را گفته که از تعدد و تنوع زیادی برخوردار است.

ربیعی دوبلور شخصیت کائوچیو در «جنگجویان کوهستان» بود و در مجموعه هایی چون «آقای نجار»، «پدر پسر شجاع» و «فرار از زندان» نیز گویندگی کرده است.

«مردی برای تمام فصول»، «رومئو و ژولیت»، «بوچ‌کسیدی و ساندنس کید»، «شبکه» و … از دیگر آثاری هستند که ربیعی در دوبله‌ آنها حضور داشته است.

وی از سال ۱۳۶۸ گوینده رادیو هم بوده‌ و در برنامه «صبح جمعه با شما» نیز گویندگی کرده‌است.

اخبار مرتبط:
ماجرای توقیف پیر پسر چیست؟
ماجرای توقیف پیر پسر چیست؟

اکران آنلاین فیلم «پیر پسر» توسط ساترا متوقف و دلیل آن صادر نشدن مجوز از سوی سازمان سینمایی اعلام شده است اما گویا سازمان سینمایی مخالفتی با اکران آنلاین فیلم نداشته و مسئله اصلی درخواست‌های غیرسینمایی برای اصلاح محتوایی فیلم است.

مژده دایی درگذشت
مژده دایی درگذشت

مژده دایی، بازیگر تئاتر و سینما درگذشت.

سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده
سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده

بر اساس استعلام انجام‌شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا فیلم‌ها و سریال‌های دارای نقش‌آفرینی پژمان جمشیدی توقیف شده‌اند یا خیر، سازمان سینمایی تأکید کرده است: «هیچ دستور رسمی در خصوص توقف اکران یا پخش آثار نامبرده از مراجع قضایی یا اداری دریافت نشده است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است