کد خبر : 276725
انتشار : 2023/12/28 - 14:23
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه دولت نگرانِ نامزدی جهانگیری در انتخابات 1404 شد

ارگان مطبوعاتی دولت سیزدهم مدعی شده است که چون مردم به دولت قبل انتقاد دارند، جهانگیری نباید نامزد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم شود.

روزنامه دولت نگرانِ نامزدی جهانگیری در انتخابات 1404 شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه دولتی ایران نوشت: اسحاق جهانگیری از تصمیم خود برای اعلام نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ خبر داده است.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس نهم همچنین اظهار کرد: از «اسحاق جهانگیری» هم خواسته شد که در انتخابات مجلس ثبت‌نام کند که وی عنوان کرد: «من یک شخص اجرایی هستم، از سوی دیگر بنا دارم تا برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ ثبت‌نام کنم و به همین خاطر در انتخابات مجلس ثبت‌نام نمی‌کنم.»

این ادعا درحالی مطرح می‌شود که انتقادات گسترده مردم از دولت دوازدهم، به پاشنه‌آشیل رأی‌آوری مجدد یاران روحانی تبدیل شده است. به نظر می‌رسد که اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از ارکان اصلی انتقادات مردم به دولت قبل، از ذهنیتی که در قبال خود در جامعه وجود دارد، بی‌خبر نیست، اما در هرحال به‌واسطه تشویق دیگر سیاسیون، قصد خود برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۴ را مطرح کرده است.

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت
تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت

پیکر «تراب نصرین کامران فشخامی» شاعر آیینی و گیلکی‌سرا، خوشنویس و نقاش توانمند صومعه‌سرا، پس از سال‌ ها فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر، در زادگاهش فشخام صومعه‌سرا به خاک سپرده شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است