کد خبر : 259164
انتشار : 2023/08/26 - 13:12
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

اظهارات عجیب دبیرکل حزب موتلفه/ بادامچیان: مهسا امینی عضو حزب کومله بود/ با لباس مبتذل آمده بود تهران

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی مدعی شد: خانم ژینا طرفدار حزب کومله است و عکس رقاصی‌ او با حزب کومله موجود است.

اظهارات عجیب دبیرکل حزب موتلفه/ بادامچیان: مهسا امینی عضو حزب کومله بود/ با لباس مبتذل آمده بود تهران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: دبیرکل حزب موتلفه در اظهاراتی عجیب درباره مهسا امینی مطرح کرده و گفته است؛ گشت ارشاد را هم نقد کنند، اما بعد بگویند اگر گشت‌ارشاد این کار را کرد، خانم مهسا هم خیلی کار زشتی کرد.

بخش هایی از این گفتگو را بخوانید؛

یکی از نقدهای جدی در مورد وضعیت حجاب نوع برخورد با بی‌حجابی و رفتار گشت ارشاد بودکه منجر به آن اتفاق و شروع حوادث سال گذشته شد، این نوع رفتارها اصلاح‌پذیر نیست؟

این بحث غلط است. رفتار گشت ارشاد با مهسا امینی چیزی نبود. یک مقدار نظام با خانم مهسا امینی مدارا کرد. خانم ژینا طرفدار حزب کومله است و عکس رقاصی‌ او با حزب کومله موجود است. بعد آمد با لباس مبتذل در تهران به پارک رفت.

در آنجا به او تذکر دادند که پارک محل عمومی است. شروع کرد به فحاشی و دعوا. گفتند سوار گشت ارشاد شود، مگر گشت ارشاد چه کار می‌کرد؟ دعوا می‌کرد یا می‌زد؟ او را به مقر گشت ارشاد آوردند که راهنمایی‌اش کنند. یک مرتبه حال او به هم خورد و بعد هم فوت کرد و بعد از آن حرکت دسته‌جمعی منظم از داخل و خارج به همراه بی‌بی‌سی، سی‌ان‌ان، من و تو و ایران اینترنشنال و صهیونیست‌ها شروع شد که خانم مهسا امینی در برخورد با گشت ارشاد کشته شده است.

اگر می‌خواهید گشت ارشاد را نقد کنید رفتار مهسا امینی را هم نقد کنید

در موارد دیگر چطور که با رفتار تند با زنان بی‌حجاب یا کم حجاب برخوردهایی شده است، آیا این نوع برخوردها کارساز است؟

چرا با گشت ارشاد دعوا دارند؟‌ چرا با خانم‌هایی که به شکل غیرمناسب بیرون می‌آیند، هفتاد قلم آرایش کرده، با این افراد برخورد نمی‌شود؟‌ او دارد خلاف می‌کند. در جمهوری اسلامی خلاف قانون، خلاف دین، اسلام عمل می‌کند. به جای اینکه به این بگویند تو اشتباه کردی، خلاف کردی، می‌گویند گشت‌ارشاد چرا این کار را کرده؟

گشت ارشاد را هم نقد کنند، اما بعد بگویند اگر گشت‌ارشاد این کار را کرد، خانم مهسا هم خیلی کار زشتی کرد. چرا از مهسا امینی حمایت کردند؟ آیا جمهوری اسلامی آمد مهسا امینی را بکشد؟ چنین کاری را نمی‌کند. او یک بی‌حجاب است و حداقل مجازات می‌شود.

زشتی کاری که دار و دسته اصلاح‌طلب و دار و دسته این‌ تیپی می‌کنند خدا می‌داند در عمق جامعه و فرهنگ ایرانی به ضرر کامل‌شان تمام می‌شود. نصیحت من را بپذیرند. اگر خواستند به گشت ارشاد نقد کنند، مهسا امینی را هم نقد کنند و بگویند این کار هم غلط است.

اخبار مرتبط:
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید
عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید

معاون اول رئیس‌جمهور با هشدار به وزرا و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد اختلاف‌نظرهای میان دستگاه‌های دولتی باید در صحن دولت و زیر نظر رئیس‌جمهور بررسی و حل‌وفصل شود و هیچ مقام یا دستگاهی حق ندارد با اقدام یک‌جانبه یا رسانه‌ای کردن اختلافات، برخلاف نظر دولت و منافع ملی عمل کرده یا موجب التهاب و نگرانی در جامعه شود. وی تصریح کرد دولت در صورت تخلف، بدون هیچ تعارفی تا عزل عالی‌ترین مقام دستگاه مربوط اقدام خواهد کرد.

محکومیت شدید حملات آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق
محکومیت شدید حملات آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق

وزارت خارجه حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان سعودی علیه عراق محکوم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است