کد خبر : 258585
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۳۰ - 18:11
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

پرویز سروری: اصلاح‌طلبان علیه قانون حجاب حرف می‌زنند تا رأی جمع کنند

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اصلاح طلبان با هدف آنکه برای خودشان در انتخابات پیش رو ظرفیت رأی ایجاد کنند با اپوزیسیون خارجی و ضدانقلاب همراهی نشان می دهند.

پرویز سروری: اصلاح‌طلبان علیه قانون حجاب حرف می‌زنند تا رأی جمع کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: پرویز سروری درباره تاکتیک اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو گفت: سیاست ماکیاولی این است که هدف وسیله را توجیه می کند یعنی برای موفقیت در انتخابات و جلب توجه افکارعمومی می توان از هر وسیله ای، حتی اگر غیرشرعی هم باشد، استفاده کرد.

وی با بیان اینکه اصلاح طلبان نان را به نرخ روز می خورند، افزود: همین آقایان کسانی بودند که وقتی در قدرت حضور داشتند بسیار افراطی عمل می کردند و برخوردهای بسیار تندی با بانوان داشتند اما امروز آنقدر واگرا شدند که حکم شرعی و قانون رسمی کشور را نادیده می گیرند تا بتوانند از این طریق برای خودشان یک ظرفیت اجتماعی تولید کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: متأسفانه اصلاح طلبان همصدا با دشمنان و معاندان نظام در مسیر تضعیف قانون عمل می کنند. دشمنانی که هدف شان از بین بردن امنیت و تجزیه کشور است. سال گذشته دشمنان با تحریک احساسات مردم چند ماه فضای ناامنی را در کشور حاکم کردند، در این فضا شاهد بودیم اغتشاشگران اموال مردم را به آتش کشیدند و به جان و مال مردم آسیب زدند.

وی افزود: کسانی که به اعتقادات دینی پا می فشارند، می دانند حجاب دستور شرعی است و سایرین هم باید بدانند که کشور قانون دارد و همه باید به قانون احترام بگذارند اما جریان اصلاحات به جای آنکه مردم را به رعایت احکام شرعی و احترام به قانون کشور دعوت کند؛ کاملا برعکس عمل می کند. متأسفانه این رویکردها همه کارکردهای انتخاباتی دارد.

پرویز سروری یادآور شد: در واقع اصلاح طلبان با هدف آنکه برای خودشان در انتخابات پیش رو ظرفیت رأی ایجاد کنند با اپوزیسیون خارجی و ضدانقلاب همراهی نشان می دهند.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که اکنون در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم، گفت: باید توجه داشت که اکنون هم در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم و این به طرف مقابل بستگی دارد که چه زمانی بخواهد دوباره جنگ را آغاز کند.

پیش‌بینی عباس عبدی از آینده آتش‌بس ایران و اسرائیل؛ اگر قرار است تقدم گروه‌های تندرو و اقلیت بر مردم ادامه یابد، صریحا اعلام کنید
پیش‌بینی عباس عبدی از آینده آتش‌بس ایران و اسرائیل؛ اگر قرار است تقدم گروه‌های تندرو و اقلیت بر مردم ادامه یابد، صریحا اعلام کنید

عباس عبدی نوشت: شهروندان به ویژه اغلب آنان که به‌طور طبیعی نگاه به آینده دارند، می‌پرسند که خب! آینده چه خواهد شد؟ این آتش‌بس حتی رسمی هم نشده، اگر رسمی هم می‌شد، باز هم شکننده بود، زیرا آتش‌بس به خودی خود اهمیت ندارد، فقط توقف جنگ برای حل مسائل فیمابین است و اگر به چنین نتیجه‌ای منجر نشود، دیر یا زود شکسته خواهد شد یا برحسب اراده یکی از طرفین یا اتفاق و حوادث پیش‌بینی نشده که احتمالش کم هم نیست.

هر کسی که رهبری را تهدید کند محارب است
هر کسی که رهبری را تهدید کند محارب است

آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لاسمح الله) تعرضی نماید حکم محارب دارد و هر گونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت های اسلامی حرام است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است