کد خبر : 256735
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۸ - 21:07
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تهران گرم‌تر می‌شود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، طی روزهای آتی وزش باد شدید و گرد و خاک و افزایش نسبی دما برای استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

تهران گرم‌تر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، طی روزهای آتی وزش باد شدید و گرد و خاک و افزایش نسبی دما برای استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای پیش‌بینی عددی وضعیت جوی استان تهران برای امروز(۱۸ مرداد) آسمان صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد و با توجه به تداوم ناپایداری همرفتی به‌تدریج افزایش ابر و افزایش سرعت وزش باد و در بعضی ساعات رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق به‌ویژه نیمه‌شمالی و ارتفاعات و در نیمه‌جنوبی، گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

از فردا تا روز یکشنبه (۱۹ تا ۲۲ مرداد) در سطح استان آسمانی صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد و افزایش نسبی و تدریجی دما در ساعات بعدازظهر افزایش سرعت وزش باد و در ارتفاعات در ساعات بعدازظهر افزایش ابر همراه با وزش باد مورد انتظار است.

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا( ۱۹ مرداد ) صاف و گاهی وزش باد، در بعد از ظهر قسمتی ابری با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و در روز جمعه (۲۰ مرداد) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین و فرودگاه امام خمینی (ره) با بیشینه دمای ۳۸ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است.

اخبار مرتبط:
اعترافات هولناک قاتل الهه حسین‌نژاد؛ بخاطر آیفون کشتمش!
اعترافات هولناک قاتل الهه حسین‌نژاد؛ بخاطر آیفون کشتمش!

الهه حسین‌نژاد، دختر ۲۴ ساله‌ای که تنها یک ربع تا خانه فاصله داشت، قربانی طمع راننده‌ای شد که برای سرقت گوشی‌اش، او را با ضربات چاقو به قتل رساند.

اولین تصویر از مزار الهه حسین‌نژاد
اولین تصویر از مزار الهه حسین‌نژاد

پیکر الهه حسین‌نژاد روزگذشته در اسلامشهر تهران آرام گرفت.

استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند

استاندار تهران گفت: در پنجمین سال خشکسالی پیاپی، منابع آب زیرزمینی استان تهی شده و ۶۵ درصد مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند؛ رقمی فراتر از استانداردهای جهانی!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است