کد خبر : 253983
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۸ - 12:59
دسته‌بندی : اجتماعی، خوزستان
چاپ

خواب حاشیه سازان برای بی ثباتی در مدیریت شهر

خواب حاشیه سازان برای بی ثباتی در مدیریت شهر

در ماههای اخیر برخی افراد و جریانات خاص به بهانه های مختلف سعی در حاشیه سازی در روند فعالیت مدیریت شهری و ایجاد فضای منفی بدبینی در میان شهروندان نسبت به تغییر و تحولات صورت گرفته در عرصه عمرانی و خدماتی شهر در دوسال گذشته داشته اند. البته قاطبه مردم اهواز با وجود مشکلات انباشته اهواز در سالیان اخیر، عملکرد مدیریت شهری اهواز در حوزه های عمرانی-زیربنایی، خدماتی و رفع نیازهای اساسی شهر مشاهده می کنند و تخریب ها وقتی در کنار عملکردها قرار می گیرد رنگ می بازد اما واقعیت اینست که این جریانات خاص که بصورت روزافزونی سعی در حاشیه سازی دارند نه تنها دلسوز شهروندان اهوازی نیستند بلکه اگر موفق بشوند فضای سوءتفاهم و حاشیه سازی و جدل های بی ثمر را در شهر حاکم کنند شهر را به ورطه ی تنش و بی ثباتی و گذارهای مکرر می برند و چنین وضعیتی نتیجه ای چون اخلال در روند خدمات رسانی به مردم و توقف پروژه ها و بالارفتن هزینه اداره شهر دربرنخواهد داشت.
در این میان یکی دو عضو شورا که انتظار می رفت با درک شرایط کنونی و آگاهی نسبت به مشکلات انباشته این سالها- بویژه آنکه یکی از آنان پیشتر نیز عضو شورا بوده و نسبت به مشکلات کنونی دارای مسئولیت بیشتری است- نیز به چنین فضایی دامن زده اند و چند هفته است که فضای شورا و مدیریت شهری را درگیر مباحث حاشیه ای نموده اند. البته نقد و پرسش حق طبیعی اعضای شوراست اما آیا برداشتن شمشیر استیضاح و تهدیدهای مکرر به چنین اتفاقی و هدف قراردادن ثبات مدیریت شهری ثمری جز از بین بردن انگیزه و انرژی مدیران شهر و بسترسازی برای بی ثباتی و خدای ناکرده فساد و رانتخواری در نتیجه بی ثباتی مدیریتی خواهد داشت؟
امیدواریم پاسخ های شفاف و روشن شهردار به تذکرات مطرح شده از سوی اعضای شورا زمینه را برای عبور از فضای ایجاد شده فراهم کند و اعضای شورا و نخبگان اجتماعی در عین تلاش برای رفع ایرادها و نقایص، با ایجاد همگرایی و هم افزایی به پیشرفت و توسعه شهر کمک کنند و با جلب مشارکت عمومی شهروندان، از مشکلات کنونی گذر شود و با اجرای پروژه های زیربنایی در مقیاس های کلان و محلی شاهد رونق و توسعه شهر باشیم.

اخبار مرتبط:
جزئیات پرونده احتکار ۱۰۰۰ تن برنج اعلام شد/ بازجویی از متهم ردیف اول احتکار برنج/ «بالاخره باید به یک شیوه‌ای بازار را مدیریت می‌کردم»
جزئیات پرونده احتکار ۱۰۰۰ تن برنج اعلام شد/ بازجویی از متهم ردیف اول احتکار برنج/ «بالاخره باید به یک شیوه‌ای بازار را مدیریت می‌کردم»

بازداشت متهمان پرونده بزرگ احتکار برنج نشان داد سودجویانی که با سفره مردم بازی می‌کنند، دیگر جایی برای پنهان‌کاری ندارند،چراکه پلیس و تعزیرات برخورد بدون اغماض دارند.

مهدی چمران: سوءاستفاده مخابرات از دکل‌ها سال‌ها ادامه داشت
مهدی چمران: سوءاستفاده مخابرات از دکل‌ها سال‌ها ادامه داشت

مهدی چمران با انتقاد از شرکت‌های مخابراتی گفت دکل‌های بدون مجوز و عوارض باید جمع‌آوری می‌شد و سوءاستفاده سال‌ها ادامه داشته است.

اقدام به خودکشی یک کارآفرین در مترو به علت ظلم صداوسیما!
اقدام به خودکشی یک کارآفرین در مترو به علت ظلم صداوسیما!

روی بنر تا جایی که در فیلم مشخص بود نوشته شده بود: من یک کار آفرین و تولید کننده مواد غذایی هستم که محصول جدیدی تولید کرده‌ام و مورد استقبال عموم مردم مخصوصا نوجوانان و جوانان قرار گرفته ولی مدت ۱۸ ماه است که سازمان صداوسیما با مسدود کردن حساب ما رو به خاک سیاه نشونده.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است