کد خبر : 234536
انتشار : 2023/03/05 - 13:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

مهدی چمران: مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان کار «انگلیس» است

مهدی چمران گفت: حواشی در مدارس رخ داده و عده‌ای از دانش آموزان مسموم شدند و متاسفانه هنوز ریشه آنها اعلام نشده که امیدواریم دستگاه‌های امنیتی و آموزش و پرورش نتیجه بررسی‌های خود را اعلام کنند. متاسفانه در این میان برخی‌ها دلسوزی‌های تعجب برانگیزی می‌کنند.که یکی از آنها انگلیس است.

مهدی چمران: مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان کار «انگلیس» است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران با اشاره به موضوع حوادث رخ داده در مدارس کشور و مسمومیت تعدادی از دانش آموزان در مدارس گفت: حواشی در مدارس رخ داده و عده‌ای از دانش آموزان مسموم شدند و متاسفانه هنوز ریشه آنها اعلام نشده که امیدواریم دستگاه‌های امنیتی و آموزش و پرورش نتیجه بررسی‌های خود را اعلام کنند تا نگرانی به وجود آمده که متاسفانه عده‌ای در خارج کشور آن را تشدید می‌کنند پایان پذیرد و باعث نگرانی بیشتر خانواده‌ها و دانش آموزان نشود.

وی افزود: متاسفانه در این میان برخی‌ها دلسوزی‌های تعجب برانگیزی می‌کنند. دولت‌هایی همچون انگلستان که در جنگ جهانی ۱۰ میلیون نفر از جمعیت ما را به دلیل قحطی مصنوعی که به وجود آورده بودند، به کام مرگ کشاندند. همچنین در جنگ تحمیلی نیز با دادن سلاح شیمیایی به صدام فجایع بزرگی را رقم زدند به شکلی که هنوز در همین شورا افرادی هستند که آثار سلاح‌های شیمیایی را با خود حمل می‌کنند. در چنین شرایطی این افراد برای دانش آموزان ما در مدارس دلسوزی می‌کنند.

چمران تاکید کرد: اتفاقا تجربه نشان داده است هر گاه چنین دلسوزی‌هایی می‌کنند ریشه این کارها خودشان هستند.

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است