کد خبر : 232104
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 11:37
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

وزیر ارشاد: خانواده‌های مذهبی از نحوه برگزاری جشنواره فجر‌های پیشین ناراحت بودند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌گوید: در جشنواره فجر‌های پیشین خانواده‌های مذهبی از نحوه برگزاری و تبرج موجود در آن نگران و ناراحت بودند، اما امسال بخش مهمی از آسیب‌ها را رفع کردیم.

وزیر ارشاد: خانواده‌های مذهبی از نحوه برگزاری جشنواره فجر‌های پیشین ناراحت بودند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفدهمین نشست پاسخگویی وزرا، معاونان و مدیران دولتی به تماس‌های مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در گفت‌و گویی به مسائل مردم و کارمندان پرداخت.

به گفته وزیر ارشاد موضوعاتی که در این تماس‌ها مطرح می‌شود، از جنس درخواست‌هایی که غالبا با آن‌ها مواجه هستند.

در این نشست، وزیر ارشاد در پاسخ به دغدغه یکی از شهروندان درباره حجاب با بیان این‌که در دولت در دو بخش به موضوع حجاب پرداخته می‌شود، گفت: رئیس جمهور وقتی را به این موضوع اختصاص داده، وزرات کشور متولی اصلی این موضوع است و وزارت ارشاد به موضوعات فرهنگی آن می‌پردازد.

وزیر ارشاد تصریح کرد: مسائل فرهنگی هم از نظر وقوع و هم تغییر زمان‌بر است، ما با تهاجم فرهنگی سی ساله روبرو هستیم و دشمن روی نمادها و سبک زندگی مردم کار می‌کند.

اسماعیلی موضوع حجاب را موضوعی فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: باید در سینما، مدارس، دانشگاه‌ها و اجتماعات و … کار فرهنگی انجام دهیم، مانند رویکرد دولت در جشنواره فجر. در جشنواره فجرهای پیشین خانواده‌های مذهبی از نحوه برگزاری و تبرج موجود در آن نگران و ناراحت بودند اما امسال بخش مهمی از آسیب‌ها را رفع کردیم.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه جامعه ایران جامعه عفیفی است، گفت: شاید حتی آنهایی که پوشش خوبی ندارند از ما هم اعتقادات محکم‌تری داشته باشند. دولت در شوراها در حال جمع بندی طرح‌هاست اما نباید انتظار یک تعییر آنی و فوری در امور فرهنگی داشت اما در تلاش هستیم.

بخشی از سوالات هم درباره نهاد کتابخانه‌های و مسائل مالی و استخدامی کارمندان این نهاد بود که به گفته اسماعیلی در سازمان استخدامی برنامه اصلاحی داشته‌اند که بخشی از این مشکلات برطرف خواهد شد.

همچنین بخشی از تماس‌ها هم در خواست مساعدت‌های فرهنگی بود و بخشی از تماس‌ها هم ابهاماتی در مسائل استخدامی و آیین‌نامه‌ای بود که وزیر ارشاد گفت: در حد توان و امکان به آن‌ها رسیدگی خواهد شد تا رضایت‌مندی کلی مخاطبان را فراهم کنند.

اخبار مرتبط:
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!
«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!

عجیب اینکه حتی یک نفر در اتاق فکرشان نیست که به آن‌ها یادآوری کند، این ره که در پیش گرفته‌اند، به سمت ترکستان است! اخلال در فرآیند تولید و عرضه محصولات خانگی، هر نتیجه‌ای داشته باشد، حاصلش بازگشت مخاطب به تلویزیون نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است