کد خبر : 227094
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۶ - 10:55
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تخریب ۶ ویلای غیرمجاز در شرق اصفهان/۱۳ هزارمترمربع آزادسازی شد

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان از تخریب ۶ مجموعه ویلایی در بستر زاینده‌رود در شرق اصفهان به مساحت تقریبی ۱۳ هزار مترمربع خبر داد.

تخریب ۶ ویلای غیرمجاز در شرق اصفهان/۱۳ هزارمترمربع آزادسازی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود چیتیان با اشاره به آزادسازی ۱۳ هزار مترمربع بستر زاینده‌رود در محدوده روستاهای «جور و اسفینا» اظهار داشت: پیرو اخذ حکم قضائی تبصره چهار ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب در خصوص اعاده به وضع سابق و رفع تصرفات صورت گرفته در حریم و بستر رودخانه زاینده رود، این آزادسازی در شرق اصفهان انجام شد.

به نوشته مهر؛ چیتیان افزود: اراضی آزادسازی شده شامل تصرفات صورت گرفته در بستر رودخانه به صورت ۶ مجموعه ویلایی و فونداسیون احداث سوله، آزاد و اعاده به وضع سابق شدند.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: در این عملیات اجرایی، احکام یاد شده با نظارت و حضور همکاران واحد حفاظت رودخانه شرکت آبگستران میهن، یگان حفاظت منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، دفتر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای، کلانتری دستجا و یگان امداد نیروی انتظامی و شرکت جواد ساز شهرکرد اجرا شد.

چیتیان اضافه کرد: مردم می‌توانند در سراسر استان از طریق تماس با سامانه ۳۸۴۸ در تمام طول شبانه روز گزارش تخلفات از قبیل حفاری، لایروبی و کف‌شکنی غیر مجاز چاه، بهره برداری از چاه‌های فاقد پروانه را مطرح کنند.

وی خاطر نشان کرد: ثبت و رسیدگی به تخلفات برداشت پساب از فاضلاب شهری، برداشت غیر مجاز از کانال‌ها و شبکه‌های آبیاری، تصرف و ساخت و ساز غیر مجاز در حریم و بستر رودخانه‌ها و ساخت، نگهداری، حمل و تردد انواع دستگاه‌های حفاری غیر مجاز از دیگر خدمات سامانه تلفنی ۳۸۴۸ است.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تقویت الگوهای گرم تابستانه و مخاطرات ناشی از افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما طی هفته پیش رو هشدار سطح زرد صادر کرد.

تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد
تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: متهمی که جوانی ۲۹ ساله را به قتل رسانده و متواری شده بود در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات مأموران انتظامی این فرماندهی دستگیر شد.

افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود
افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در پی افزایش قیمت نان در اصفهان،، امید شریفی، توضیحاتی ارائه داد و از تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌گذاری نان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است