کد خبر : 220455
انتشار : 2022/12/26 - 11:27
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

ارائه خدمات به زنان بدون حجاب در استان «خراسان جنوبی» ممنوع شد

معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی گفت: هیچ دستگاه، نهاد، موسسه، بانک، شرکت و... در این استان، حق ارائه خدمات به افرادی که کشف حجاب کرده‌اند را ندارد.

ارائه خدمات به زنان بدون حجاب در استان «خراسان جنوبی» ممنوع شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی بر عدم ارائه خدمات دستگاه‌های اجرایی به افراد کشف حجاب کرده، تاکید کرد.

طالبی با تاکید بر این موضوع در ستاد عفاف و حجاب خراسان جنوبی گفت: هیچ دستگاه، نهاد، موسسه، بانک، شرکت و… در استان خراسان جنوبی، حق ارائه خدمات به افرادی که کشف حجاب کرده‌اند، را ندارد.

به نوشته خبر فوری: او افزود: در صورت مشاهده پاسخگویی ادارات به افراد کشف‌حجاب‌کرده، مدیر و مسئول آن مجموعه باید پاسخگوی این قصور و خطا باشد.

معاون سیاسی استاندار با اشاره به حوادث اخیر، بیان کرد: با تلاش رسانه‌های ضدانقلاب، متأسفانه به برخی افراد این‌گونه القا شده که نظام و انقلاب نسبت به مسئله رعایت حجاب، کوتاه آمده است.

طالبی با تأکید بر این که قانون، شرع و عرف ما براساس آموزه‌های دینی است، تصریح کرد: کسانی که به دنبال سوء‌استفاده از شرایط هستند، این را بدانند نظام مقدس جمهوری اسلامی، تحت هیچ عنوانی از موضوع رعایت حجاب کوتاه نیامده و نخواهد آمد.

او برگزاری کارگروه عفاف و حجاب را از تکالیف دستگاه‌های اجرایی برشمرد و گفت: دستگاه‌ها می‌بایست گزارش مصور و مکتوب کارگروه عفاف و حجاب را ماهانه به دفتر اجتماعی ارسال نمایند.

معاون سیاسی استاندار با اشاره به رویکرد خوب پژوهش خلاقیت علمی و ذوقی حجاب که به اهتمام یکی از اساتید دانشگاه‌های استان انجام گرفته، گفت: این پژوهش در قالب کارگاه و دوره‌های آموزشی در اختیار جوانان و به ویژه دانشجویان قرار گیرد.

طالبی، ضرورت نظارت بر برخی باشگاه‌های ورزشی را با توجه به گزارش‌های رسیده مبنی بر عدم رعایت حجاب و عفاف، از دیگر مصوبات جلسه عنوان کرد.

او ادامه داد: با عنایت به ضرورت تبیین اثرگذار در موضوع عفاف و حجاب و با اعلام آمادگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری کارگاه آموزشی تکمیلی ویژه اساتید فعال در این حوزه، این دوره با همکاری ارشاد و دستگاه‌های اجرایی برگزار شوند.

اخبار مرتبط:
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

هشدار اشعه فرابنفش در تهران؛ هواشناسی: خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است
هشدار اشعه فرابنفش در تهران؛ هواشناسی: خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است

هواشناسی،‌ اشعه ماورای بنفش تهران را امروز در مرحله هشدار اعلام کرد که خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است.

چمران: با حضور بی‌حجاب‌ها در کافه‌ها، کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند
چمران: با حضور بی‌حجاب‌ها در کافه‌ها، کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، در پاسخ به سؤالی درباره تفاوت برخورد با زنان بدون حجاب در تجمعات شبانه خیابانی و کافه‌ها گفت: آن وقت کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است