کد خبر : 206643
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۳ - 22:11
چاپ

نامه محمدرضا ظفرقندی به «محسنی‌اژه‌ای» درباره وضعیت مصطفی تاجزاده در زندان

محمدرضا ظفرقندی، دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، در نامه‌ای خطاب به غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، در مورد وضعیت مصطفی تاجزاده در زندان هشدار داده و خواستار رسیدگی به وضعیت او با توجه به بیماری قلبی‌اش شد.

نامه محمدرضا ظفرقندی به «محسنی‌اژه‌ای» درباره وضعیت مصطفی تاجزاده در زندان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا ظفرقندی، دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، در نامه‌ای خطاب به غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، غه، در مورد وضعیت مصطفی تاجزاده در زندان هشدار داده و خواستار رسیدگی به وضعیت او با توجه به بیماری قلبی‌اش شد.

به گزارش اعتمادآنلاین، مشروح این نامه به شرح زیر است:

حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای محسنی‌اژه‌ای

رییس محترم قوه قضائیه

سلام علیکم

اخیراً نامه‌ای از آقای تاجزاده خطاب به مقام رهبری (پیوست) منتشر و شرایط نگران‌کننده و تحمیلی به ایشان از بدو دستگیری تا بحال، شامل ادله بیش از سه ماه زندان انفرادی حتی پیش از صدور حکم دادگاه، بروز حمله قلبی، آنژیوپلاستی و تعبیه استنت در مرکز قلب تهران و عدم توجه مامورین به توصیه‌های پزشکان معالج و… جهت اطلاع ایشان توضیح داده شده است.

از آنجا که قاعدتاً بر اساس روال گردش کار، باید این نامه برای بررسی و اقدام لازم به جنابعالی منعکس شده باشد انتظار می‌رود در مورد مطالب مذکور بخصوص ضرورت پیگیری حق قانونی ایشان و شرایط مخاطره‌آمیز بیماری قلبی ایشان دستورات لازم را صادر فرمایید.

باتشکر

دکتر محمدرضا ظفرقندی

دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران

نامه محمدرضا ظفرقندی به رئیس قوه قضاییه

اخبار مرتبط:
واشنگتن پست: ایران در ابتدا به ویتکاف پیشنهاد مذاکرات بدون توقف ۳ هفته ای را داده بود تا از تأثیرگذاری عوامل خارجی جلوگیری شود
واشنگتن پست: ایران در ابتدا به ویتکاف پیشنهاد مذاکرات بدون توقف ۳ هفته ای را داده بود تا از تأثیرگذاری عوامل خارجی جلوگیری شود

یک نشریه آمریکایی نوشت: ایران در ابتدا به فرستاده آمریکا پیشنهاد مذاکرات بدون وقفه سه هفته‌ای را داده بود.

ورود دانشجویان به جلسات امتحان، پس از توزیع برگه ها ممنوع شد
ورود دانشجویان به جلسات امتحان، پس از توزیع برگه ها ممنوع شد

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ورود دانشجویان به جلسات امتحان، پس از توزیع برگه ها ممنوع شد، گفت: از این ترم، درب حوزه‌های امتحانی رأس ساعت بسته خواهد شد

سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟
سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟

مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۵۸ هزار و ۸۴۸ واقعه فوت در کل کشور به ثبت رسیده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است