کد خبر : 197132
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۱۱ - 16:18
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

عضو شورای نگهبان ایراد جمله «بی‌حجاب‌ها از خانواده دزدها هستند» را پَذیرفت/ خاتمی: ناخواسته گفتم

عضو فقهای شورای نگهبان گفت:‌ بعد از نماز برخی نمازگزاران محترم جمعه گفتند که در خطبه قبل گفته‌اید، بنابراین تردیدی ندارم که این جمله سبق لسان و ناخواسته بوده است. از خداوند می‌خواهم که دل‌های همه ما را به نور ایمان منور کرده و ما را در صراط بندگی خود استوار فرماید.

عضو شورای نگهبان ایراد جمله «بی‌حجاب‌ها از خانواده دزدها هستند» را پَذیرفت/ خاتمی: ناخواسته گفتم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عضو فقهای شورای نگهبان گفت:‌ بعد از نماز برخی نمازگزاران محترم جمعه گفتند که در خطبه قبل گفته‌اید، بنابراین تردیدی ندارم که این جمله سبق لسان و ناخواسته بوده است. از خداوند می‌خواهم که دل‌های همه ما را به نور ایمان منور کرده و ما را در صراط بندگی خود استوار فرماید.

احمد خاتمی گفت: بی‌حجابی، منکر است و نهی از منکر هم یک واجب است و باید در این عرصه نیز همانند همه منکرات از شیوه‌های قرآنی استفاده کرد.

حجت الاسلام سیداحمد خاتمی عضو فقهای شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران طی سخنانی در جمع عزاداران حسینی (ع) با بیان اینکه مسئله حجاب و عفاف که از آن در فقه با عنوان سِتر و از نقطه مقابل آن، به تَبَرج یاد شده، از ضروریات دین است، گفت: بی‌حجابی، منکر است و نهی از منکر هم یک واجب است و باید در این عرصه نیز همانند همه منکرات، از شیوه‌های قرآنی مانند قول لیّن یعنی نرم، قول حُسن یعنی زیبا، قول سدید یعنی محکم و استدلالی استفاده کرد.

وی افزود: منطق حضرت امام صادق (ع) این است که برای مقابله با این منکر همانند منکرات دیگر، هم باید کار فرهنگی شود و هم کار اجرایی که همان اعمال قانون است. امام صادق علیه السلام فرمودند: ما جَعَلَ اللّه ُ بَسطَ اللِّسانِ و کَفَّ الیَدِ، و لکِن جَعَلَهُما یُبسَطانِ مَعا و یُکَفّانِ مَعا یعنی خداوند زبان را بسته و دست را گشاده قرار نداده، بلکه آنها را چنان آفریده که با هم باز می‌شوند و با هم بسته می‌گردند. این یعنی باید هم کار فرهنگی باشد و هم کار اجرایی.

حجت الاسلام خاتمی گفت: اینجانب در خطبه گذشته که در تاریخ ۱۷ تیر ۱۴۰۱ ایراد شد در یادداشت خود که همه خطبه‌ها را قبل از ایراد می‌نویسم، این جمله را ندیدم که اکثر بی حجاب‌ها از خانواده‌های دزدها هستند و در تلویزیون هم ندیدم، لذا به این باور رسیدم که آن را نگفتم و آن را در خطبه این هفته ۷ مرداد ۱۴۰۱ ابراز کردم، ولی بعد از نماز برخی نمازگزاران محترم جمعه گفتند که در خطبه قبل گفته‌اید، بنابراین تردیدی ندارم که این جمله سبق لسان و ناخواسته بوده است. از خداوند می‌خواهم که دل‌های همه ما را به نور ایمان منور کرده و ما را در صراط بندگی خود استوار فرماید.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است