کد خبر : 192363
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۰ - 00:04
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

سرویس جاسوسی انگلیس: پوتین «مرده» است

به گفته رؤسای سازمان اطلاعاتی بریتانیا، حاکم مطلق روسیه ولادیمیر پوتین مرده است.

سرویس جاسوسی انگلیس: پوتین «مرده» است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رؤسای سازمان اطلاعات و امنیت خارجی بریتانیا (MI۶) ادعا می‌کنند که رئیس‌جمهور روسیه به شدت بیمار بوده و اگر وی تاکنون مرده باشد، دوستان او این حقیقت رو پنهان کرده و تا زمانی که ممکن باشد قدرت را در دستان خودشان حفظ خواهند کرد.

یک منبع اطلاعاتی به دیلی استار ساندی گفت که حضورهای اخیر پوتین در رسانه‌ها احتمالاً از قبل ضبط شده است؛ همچنین ممکن است در رویدادهای عمومی مانند رژه روز پیروزی مسکو در اوایل این ماه از یکی از بدل‌های پوتین استفاده شده باشد. یکی از منابع اطلاعاتی در مورد این موضوع گفت:« ولادیمیر پوتین به شدت بیمار است و اگر زمانی بمیرد، مرگ وی را اگر ماه‌ها مخفی نگه ندارند، هفته‌ها مخفی باقی خواهند ماند».

این منبع اطلاعاتی در ادامه افزود:« همچنین این احتمال وجود دارد که او هم ‌اکنون مرده باشد که غیرممکن است که راجع به این موضوع به اطمینان صد در صدی برسیم. اعتقاد بر این است که پوتین در گذشته زمانی که حالش خوب نبود بدل استخدام کرده باشید، کاری که ممکن است هم اکنون کرملین در حال انجام آن باشد. پوتین رئیس گروه کوچکی از مقامات ارشد است که کاملاً به او وفادار هستند. آنچه که دوستان پوتین از اعلام مرگ وی وحشت دارند این بوده که ممکن است در کرملین یک کودتا شکل بگیرد و ژنرال‌های روسی بخواهند از اوکراین عقب نشینی کنند. مرگ پوتین آن‌ها را ناتوان و آسیب‌پذیر می‌کند، بنابراین به نفع آنهاست که بگویند پوتین زنده است ، در حالی که برعکس این امر نیز می‌تواند کاملاً حقیقت داشته باشد».

وضعیت سلامتی رئیس جمهور ۶۹ ساله کشور روسیه در ماه‌های اخیر به وضوح بدتر شده است. او کمتر متحرک به نظر می‌رسد و صورتش نفخ کرده است و به گفته برخی از ناظران احتمال ابتلا به سرطان خون او وجود دارد. به طرز خیلی قوی اعتقاد بر این است که او در حال مصرف استروئیدها یا انجام مراحل درمانی سرطان است که باعث شده چهره او پف کرده به نظر برسد.

دو هفته پیش، یکی از افراد با نفوذ روسی که روابط نزدیکی با کاخ کرملین دارد اعلام کرد که پوتین به شدت مبتلا به سرطان خون بوده و قبل از حمله نظامی به اوکراین تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

نظر شما در این مورد چیست؟ آیا رئیس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین مرده است یا این یک شایعه پراکنی از طرف دستگاه‌های اطلاعاتی بریتانیاست.

اخبار مرتبط:
طالبان: مذاکرات با پاکستان در استانبول بدون نتیجه پایان یافت
طالبان: مذاکرات با پاکستان در استانبول بدون نتیجه پایان یافت

سخنگوی حکومت طالبان اعلام کرد که گفت‌و‌گو‌های دو روزه میان نمایندگان افغانستان و پاکستان در استانبول، بدون دستیابی به هیچ توافقی پایان یافته است.

ترامپ: آمریکا در اجلاس گروه ۲۰ در آفریقای جنوبی شرکت نخواهد کرد / برگزاری این اجلاس در آفریقای جنوبی شرم‌آور است
ترامپ: آمریکا در اجلاس گروه ۲۰ در آفریقای جنوبی شرکت نخواهد کرد / برگزاری این اجلاس در آفریقای جنوبی شرم‌آور است

ترامپ اعلام کرد که هیچ مقام آمریکایی در اجلاس گروه ۲۰ که در آفریقای جنوبی برگزار می‌شود حضور نخواهد داشت و بار دیگر ادعاهای خود را درباره قتل و خشونت سیستماتیک علیه اقلیت سفیدپوست در این کشور مطرح کرد.

حماس: از صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مسئول اسرائیلی دیگر توسط ترکیه استقبال می‌کنیم
حماس: از صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مسئول اسرائیلی دیگر توسط ترکیه استقبال می‌کنیم

به دنبال صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و ۳۶ مسئول اسرائیلی دیگر توسط دادستان کل در استانبول، جنبش حماس شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که از صدور حکم بازداشت این افراد توسط دادستانی کل استانبول از جمله نتانیاهو، یوآو گالانت و اسرائیل کاتس استقبال می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است