کد خبر : 185728
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۶ - 17:58
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

یک ژنرال ارتش روسیه کشته شد

منابع خبری اوکراین مدعی شده اند که با کشته شدن یک سپهبد روسی دیگر به نام یاکوف رزانتسف، شماره مقامات عالیرتبه نظامی کشته شده روسیه در جنگ اوکراین به عدد هفت رسیده است.

یک ژنرال ارتش روسیه کشته شد

به گزارش مدارا، منابع نظامی در کیف ادعا می کنند که ولادیمیر پوتین یک ژنرال دیگر خود را در جنگ اوکراین از دست داده است. به گفته آنها، ژنرال یاکوف رزانتسف، ۴۸ ساله، در حمله نیروهای مسلح اوکراین کشته شد.

او فرمانده چهل و نهمین ارتش تسلیحات ترکیبی منطقه نظامی جنوب بود. طرف روسی تا کنون این خبر را تایید نکرده است.

الکسی آرستویچ، مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور اوکراین گفت: «در طول روز گذشته، نیروهای ما – همانطور که قبلاً گزارش دادیم و اکنون می توانیم با اطمینان بگوییم – فرمانده چهل و نهمین ارتش ترکیبی تسلیحات منطقه نظامی جنوبی روسیه را کشته‌اند، سپهبد یاکوف ولادیمیرویچ رزانتسف.

این اتفاق تنها روز پس از آن رخ می دهد که مقامات غربی اعلام کردند که از زمان آغاز حمله ولادیمیر پوتین به اوکراین در ۲۴ فوریه، شش ژنرال روسی کشته شده‌اند.

بدین ترتیب رزانتسف هفتمین ژنرال ارتش روسیه است که در این جنگ کشته می شود.

اخبار مرتبط:
بازجویی از نتانیاهو در پرونده فساد «۴۰۰۰» آغاز شد
بازجویی از نتانیاهو در پرونده فساد «۴۰۰۰» آغاز شد

بازجویی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در پرونده فساد مالی مشهور به «پرونده ۴۰۰۰» آغاز شد؛ او متهم به رشوه، کلاهبرداری و سوءاستفاده از قدرت برای دریافت پوشش رسانه‌ای مثبت است.

ایلان ماسک: من اصلا مواد مصرف نمی‌کنم؛ نیویورک تایمز به شدت دروغ گفته
ایلان ماسک: من اصلا مواد مصرف نمی‌کنم؛ نیویورک تایمز به شدت دروغ گفته

ایلان ماسک ضمن رد گزارش روزنامه نیویورک تایمز درباره استفاده از ماده مخدر کتامین و سایر مواد افیونی در جریان کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا گفت که اصلا مواد مخدر مصرف نمی‌کند!

شواهد و داده ها را دریابید/مذاکرات به توافق می رسد یا جنگ؟
شواهد و داده ها را دریابید/مذاکرات به توافق می رسد یا جنگ؟

رویه های اقتصادی بشدت متزلزل و در حالت انتظار اند. ناترازی که واژه ای پوششی برای بحران انرژی است در این میانه بر شدت بلاتکلیفی تولید و داده های اقتصادی افزوده و در این شرایط چشم ها به خروج نتیجه از درون مذاکرات ایران و امریکا دوخته شده است. اما شواهد و داده ها در فضای مجازی به ترتیبی جا به جا می شود که گویی طرفین مذاکره از طرق رسانه به هم پالس و پاسخ می دهند. در این فضا تنها راهکار پیگیری ردِ همین شواهد و اطلاعات و تحلیل های رسانه ای است تا شاید در میانه حجم وسیع داده ها خط سیر روند تحولات و دور و نزدیک بودن توافق یا جنگ را بتوان گمانه زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است