کد خبر : 275659
انتشار : 2023/12/21 - 12:47
دسته‌بندی :
چاپ

آمار وحشتناک یک نماینده مجلس از صدور حکم اعدام در دلفان / FILM

آمار وحشتناک یک نماینده مجلس از صدور حکم اعدام در دلفان / FILM

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: یحیی ابراهیمی، نماینده شهرستان دلفان در استان لرستان گفت: برای هزار تا دو هزار نفر از اهالی شهرستان دلفان لرستان در ارتباط با جرایم مواد مخدر حکم اعدام صادر شده است.

در ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده گفت: «هفته گذشته به صورت میدانی از دلفان بازدید کردم و با خانواده‌های زندانیانی که به خاطر فروش مواد مخدر به اعدام محکوم شده‌اند دیدار داشتم.»

وی افزود: «براساس گزارشاتی که خانواده زندانیان اعلام کردند، هزار تا دو هزار نفر از هموطنان ما در شهرستان دلفان متاسفانه به علت فروش مواد مخدر حکم اعدام برای آن‌ها صادر شده و در مرحله اجرای احکام هستند.»

او گفت در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه خواستار جلوگیری از اجرای این احکام شده است.

ابراهیمی تاکید کرد: «من واقعا از این وضعیت متاثر شدم، هم برای خودم و هم برای مسئولینی که در طول ۴۴ سال گذشته، زمینه‌های ارتکاب جرم و این اعدام‌ها را فراهم کرده‌اند. متاسفانه اکنون شاهدیم که این افراد در آستانه اعدام قرار دارند.»

اخبار مرتبط:
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!

به نظر می‌رسد دولت همان رویه حذف یارانه افراد به اصلاح «دارای تمکن مالی» را برای قطع کالابرگ مردم در پیش گرفته است.

رامین رضاییان حداقل ۴۰میلیارد تومان ضرر کرد!
رامین رضاییان حداقل ۴۰میلیارد تومان ضرر کرد!

در شرایطی که در روزهای اخیر اخباری از احتمال بازگشت رامین رضاییان به استقلال منتشر شده، پس از پرداخت حق فسخ از سوی رامین، استقلالی‌ها هم فسخ او را در سازمان لیگ به ثبت رسانده‌اند.

مورد تامل‌برانگیز درباره انتصاب محسن رضایی در شعام
مورد تامل‌برانگیز درباره انتصاب محسن رضایی در شعام

حسین پاک، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای در واکنش به انتصاب محسن رضایی در شورای عالی امنیت ملی توییت قابل تاملی را منتشر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است