کد خبر : 98749
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 16:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شعر فروغ فرخزاد در ترکیه جایزه گرفت

شعر فروغ فرخزاد در ترکیه جایزه گرفت

به گزارش سایت خبری مدآرا، مکبوله آراس عیوضی، مترجم مجموعه آثار فروغ فرخزاد توانست جایزه بهترین ترجمه سال ۲۰۱۹ کشور ترکیه را کسب کند.

ترجمه مجموعه پنج کتاب فروغ فرخزاد به نام «باد ما را خواهد برد» جایزه بهترین ترجمه سال ۲۰۱۹ ترکیه را دریافت کرد. جایزه کتاب‌های جهانی یکی از مهم‌ترین جایزه‌های ادبی ترکیه محسوب می‌شود که ۲۷ سال است هر سال در چند بخش ادبی مانند بهترین رمان، بهترین رمان پلیسی و بهترین ترجمه به آثار برگزیده اهدا می‌شود.

این مراسم که در هتلی در شهر استانبول برگزار شد، شاهد حضور اهل قلم ترکیه از شهرهای مختلف بود تا آثار ادبی چاپ شده در یک سال گذشته را بعد از ارزیابی هیات داوران به مخاطبان معرفی کنند.

مجله ادبیات دنیا ۲۷ سال است که به‌صورت مستمر برگزارکننده این مراسم است و هر ساله با هیات داوران متفاوتی بعد از بررسی هزاران کتاب که از طرف انتشاراتی‌های مختلف چاپ می‌شود، در هر بخش یک کتاب و ‌نویسنده یا مترجم را مورد تقدیر قرار می‌دهد.

مکبوله آراس مترجم آثار فروغ توانست امسال یکی از برگزیدگان این جایزه باشد، او هنگام گرفتن جایزه آن را به کسانی که قبل از او سعی کردند فرهنگ ایران را در ترکیه بشناسانند تقدیم کرد.

عدنان اوزیال چینر، نویسنده و رییس انجمن صنفی نویسندگان ترکیه هنگام اهدای جایزه به مکبوله آراس عیوضی، گفت: این جایزه به خاطر تلاش‌های وی برای شناساندن همسایه مهم ما ایران به مردم ترکیه به او تعلق گرفته است.

او افزود: «ایران یکی از مهم‌ترین همسایگان ماست با فرهنگ و ادب کهن که ما باید سعی کنیم بیشتر همدیگر را بشناسیم.

هیت داوران امسال این جایزه، متشکل از دوغان هیزلان، باشار باشاریر، متین جلال، یکتا کپان، فاوغ شویون همه از نویسندگان با سابقه ترکیه بودند که بررسی آثار منتشر شده پرداختند.

اخبار مرتبط:
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت ۲۶۱ عملیات آتش‌سوزی و امداد و نجات در سطح شهر طی یک هفته گذشته خبر داد.

نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است
نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است

رئیس شورای شهر اصفهان با تأکید بر لزوم طی‌شدن مراحل قانونی تصویب طرح جامع شهر،گفت: پس از گذشت ۳۸ سال نهایی‌شدن این طرح مطالبه مدیریت شهری است و بی‌توجهی به نقش شورا تبعات حقوقی دارد.

پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود
پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود

اصفهان با اجرای نخستین طرح «پلاک گواهی انطباق انرژی ساختمان» در کشور، گام مهمی در مسیر ارتقای بهره‌وری انرژی، کاهش مصرف سوخت و تحقق الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان برداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است