کد خبر : 98690
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 11:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کاهش چشمگیر مخاطبان سینما!

کاهش چشمگیر مخاطبان سینما!

به گزارش سایت خبری مدآرا، مجموع مخاطبین سینماها تا پایان دی ماه سال ۹۸ نسبت به ده ماه نخست سال ۹۷ با کاهش ۱٫۶ میلیون نفری مواجه شده است. تعداد مخاطبان از ۲۶ میلیون نفر به ۲۴٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر رسیده است، این در حالی‌ست که چندین پردیس سینمایی نیز در سال ۹۸ افتتاح شدند.

یکی از دلایل افت مخاطب را باید افزایش حداکثر قیمت بلیت سینما از ۱۵۰۰۰ هزار تومان به ۲۰۰۰۰ تومان دانست اما دلیل اصلی را باید در کیفیت فیلم‌های اکران شده جستجو کرد.

از فیلم‌‌های پرفروش سال ۹۷ میتوان به هزارپا، لاتاری، مصادره و تگزاس اشاره کرد که هزارپا توانست عنوان پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را کسب کند. مطرب، متری شیش و نیم، تگزاس، رحمان ۱۴۰۰ و شبی که ماه کامل شد نیز از پرفروش‌های ده ماه ابتدای سال ۹۸ بودند.

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است