کد خبر : 98605
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 08:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تصویر روز؛ مهدی حاجتی و سها مرتضایی

تصویر روز؛ مهدی حاجتی و سها مرتضایی

به گزارش سایت خبری مدآرا، مهدی حاجتی از فعالان سیاسی اصلاح طلب و نایب رئیس‌کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک و عضو کمیسیون حقوق شهروندی شورای شهر شیراز ضمن تایید این خبر اظهار داشت: دقایقی پیش با قید وثیقه از زندان آزاد شدم.

مهدی حاجتی آزاد شد

مهدی حاجتی مهر ماه سال گذشته در حساب کاربری خود درباره تلاشش برای آزادی دو شهروند بهائی نوشت: «ده روز گذشته را به هر دری زده‌ام تا دو دوست بهائی بازداشت شده آزاد شوند به نتیجه نرسیده‌ام. نسل ما موظف است مادامی که مقابل دشمنان خارجی ایستاده است، در تلاش برای اصلاح رویه‌های قضایی و سایر اموری که عدالت اجتماعی را به خطر انداخته، کم نگذارد.»

وی بعد از انتشار این توئیت مدتی بازداشت بود و بعد از آزادی هم، تا مدتی اجازه حضور در شورا را نداشت. چندی بعد «زهره رستگار» همسر مهدی حاجتی در ۱۲ خرداد، از بازداشت حاجتی برای اجرای حکم یکسال زندان خبر داد.

سها مرتضایی،‌ با قرار وثیقه آزاد شد

سها مرتضایی،‌ دانشجوی دانشگاه تهران،‌ با ارائه وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی تا زمان رسیدگی به پرونده از زندان آزاد شد.

او در پی تحصن در دانشگاه تهران در اعتراض به محرومیت از تحصیل در دوره دکترا بازداشت شده بود.

مهدی حاجتی آزاد شد

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است