کد خبر : 98605
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 08:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تصویر روز؛ مهدی حاجتی و سها مرتضایی

تصویر روز؛ مهدی حاجتی و سها مرتضایی

به گزارش سایت خبری مدآرا، مهدی حاجتی از فعالان سیاسی اصلاح طلب و نایب رئیس‌کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک و عضو کمیسیون حقوق شهروندی شورای شهر شیراز ضمن تایید این خبر اظهار داشت: دقایقی پیش با قید وثیقه از زندان آزاد شدم.

مهدی حاجتی آزاد شد

مهدی حاجتی مهر ماه سال گذشته در حساب کاربری خود درباره تلاشش برای آزادی دو شهروند بهائی نوشت: «ده روز گذشته را به هر دری زده‌ام تا دو دوست بهائی بازداشت شده آزاد شوند به نتیجه نرسیده‌ام. نسل ما موظف است مادامی که مقابل دشمنان خارجی ایستاده است، در تلاش برای اصلاح رویه‌های قضایی و سایر اموری که عدالت اجتماعی را به خطر انداخته، کم نگذارد.»

وی بعد از انتشار این توئیت مدتی بازداشت بود و بعد از آزادی هم، تا مدتی اجازه حضور در شورا را نداشت. چندی بعد «زهره رستگار» همسر مهدی حاجتی در ۱۲ خرداد، از بازداشت حاجتی برای اجرای حکم یکسال زندان خبر داد.

سها مرتضایی،‌ با قرار وثیقه آزاد شد

سها مرتضایی،‌ دانشجوی دانشگاه تهران،‌ با ارائه وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی تا زمان رسیدگی به پرونده از زندان آزاد شد.

او در پی تحصن در دانشگاه تهران در اعتراض به محرومیت از تحصیل در دوره دکترا بازداشت شده بود.

مهدی حاجتی آزاد شد

اخبار مرتبط:
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت

رئیس مرکز اورژانس نطنز از فوت کودک دختر ۷ ساله بر اثر برخورد موتورسیکلت و جرثقیل در بادرود خبر داد.

۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد
۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد

معاون استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان توسط معاونت اقتصادی بررسی شده که برخی طرح‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت بوده و اخیرا در گیرودار مجوز و تسهیلات مانده است.

محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت
محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان گفت: با آتش سوزی صبح امروز در یکی از پاساژهای کاشان سه مغازه به طور کامل سوخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است