کد خبر : 94050
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۱۰ - 23:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حکم اعدام «آرمان» موقتاً متوقف شد

حکم اعدام «آرمان» موقتاً متوقف شد

به گزارش خبرنگار سایت خبری مدآرا و بنا بر اخبار رسیده، حکم اعدام آرمان عبدالعالی که قرار بود صبح فردا چهارشنبه ۱۱ دی ماه اجرا شود به صورت موقت به مدت ۲۰ روز، متوقف شده است.

گفتنی است عصر امروز عبدالصمد خرمشاهی وکیل پرونده «آرمان» جوانی که ۶ سال قبل به اتهام قتل یک دختر بازداشت شده و قرار بود صبح فردا حکم اعدام او اجرا شود به خبرنگار سایت خبری مدآراگفته بود که خانواده آرمان از طریق هنرمندان درحال پیگیری موضوع و جلب رضایت خانواده مقتول هستند.

این در حالی است که شب گذشته نیز برخی هنرمندان با انتشار تصویر آرمان خواستار نجات آرمان از قصاص شده اند.

در همین رابطه بخوانید:

درخواست صادق زیباکلام، پرویز پرستویی، احسان علیخانی و.. از خانواده غزاله برای بخشش/ کمپین نجات جان «آرمان»

اخبار مرتبط:
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان از ممنوعیت سکونت اتباع خارجی در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان خبر داد.

پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود
پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان بر تداوم پروژه راهبردی کنار گذر شرق استان تأکید کرد.

ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود
ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۲۰ شهر استان، گفت: امروز خور و بیابانک با دمای ۴۸ درجه سلسیوس بالای صفر گرمترین نقطه استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است