کد خبر : 93533
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۰۸ - 16:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سقای بی ریا: بودجه مؤسسه امام خمینی ۱۴ میلیارد تومان است/ ما یک دانشگاه هستیم

سقای بی ریا: بودجه مؤسسه امام خمینی ۱۴ میلیارد تومان است/ ما یک دانشگاه هستیم

به گزارش سایت خبری مدآرا،حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر سقای بی‌ریا که در دولت‌های نهم و دهم، سمت مشاوره رئیس جمهوری در امور روحانیت را برعهده داشته در برنامه تلویزیونی «دستخط» درباره بودجه مؤسسه امام خمینی گفته است: «من به شما اجمالاً بیان می‌کنم که ما یک دانشگاه هستیم، شما با دانشگاه مشابه ما از نظر بودجه و امکانات مقایسه کنید. ما به مراتب کمتر می‌گیریم. یک مرکز آموزش عالی هستیم که مدارک آموزشی ما توسط وزیر علوم امضا می‌شود؛ یعنی یک جای رسمی هستیم. باید به اندازه پرسنل و به اندازه دانش‌پژوه سرانه  بدهند… و بعد دروغ هم گفتند و اینکه گفتند؛ دو برابر گذاشتند دروغ محض بود. ما این را جواب دادیم، منتهی اینها وقتی یک خبر را منتشر می‌کنند و با یک رسانه‌ای که دولت دارد، این را اجازه انتشار می‌دهد تأثیر خودش را در اذهان می‌گذارد. تخصیصی که به ما داده‌اند حدود ۱۴ میلیارد بوده است. وی افزود: دانشگاه تهران ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه دارد. دانشگاه شهید بهشتی همین طور است و دانشگاه‌ها بودجه خوبی می‌گیرند، چون مخارج هم دارند، نمی‌گوییم چرا می‌گیرند. الان با همین سابقه آموزشی که داریم بسیاری از مراکز فرهنگی و آموزش عالی ما از نیروهایی که از مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی بیرون آمده‌اند، اداره می‌شوند. خیلی از استادان و مسئولان دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی از اینجا هستند، منتهی دولت به خاطر اینکه ما رویکرد این دولت را قبول نداریم داعی دارد برای اینکه ما را بکوبد بلکه له کند.
شاگرد آیت‌الله مصباح یزدی در پاسخ به این سؤال «این چیزی که به نوعی می‌گویند حضرت آیت‌الله مصباح آنچنان در مبارزات انقلاب نبودند، به‌عنوان کسی که از سال ۵۴ با ایشان آشنا بودید، واقعاً این‌طور بود؟» توضیح داد: حضرت آیت‌الله مصباح در آن بخش فرهنگی بودند؛ از همان زمان این بخش را برعهده داشتند؛ در همان زمان انقلاب. البته آن هیأتی که آیین‌نامه‌ای بین خود نوشته بودند، نویسنده آن آیین‌نامه آیت‌الله مصباح بود، حتی انشا کننده ایشان بود که با زبان دیگری نوشته بودند و همه امضا کرده بودند، فقط ایشان برای اینکه رد گم کند امضا نکرده بودند. این را مفصل بیان کردند؛ لذا اینکه دغدغه مسائل فرهنگی انقلاب را از همان قبل از پیروزی انقلاب ایشان داشتند. از همان زمان آینده را نگاه می‌کردند و برای آینده انقلاب تمهید داشتند، یعنی درس‌هایی که ایشان می‌دادند، به یاد دارم مؤسسه «در راه حق» مثلاً اقتصادتنا، فلسفتنا را کسانی که در حوزه بودند نمی‌خواندند، جزو درس‌های ما بود.‌

اخبار مرتبط:
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه‌ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره‌بها در سراسر استان خبر داد.

حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود
حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: حق الزحمه پرداختی به آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی به صورت نتیجه محوری و بر اساس میزان قبولی و سرانه ابلاغی در هر دوره است.

ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان
ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان

استاندار اصفهان با اشاره به بازگشایی زاینده‌رود و ارائه تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها در ایام تعطیلات پیش‌رو، از افزایش تراکم مسافران در استان خبر داد و خواستار آمادگی کامل دستگاه‌ها برای مدیریت ترافیک، پیشگیری از تصادفات و ادامه پویش «نه به تصادف» با همکاری رسانه‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است