کد خبر : 87240
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۲۲ - 03:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فلاحت پیشه: دلیلی ندارد ما متهم به قتل یا مشارکت در قتل برجام شویم

فلاحت پیشه: دلیلی ندارد ما متهم به قتل یا مشارکت در قتل برجام شویم

 

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، درباره خروج یا ماندن در برجام طبق صحبت‌های روحانی گفت: برجام در خیلی از بندهایش به یک رژیم خنثی تبدیل شده است، اما ایران نباید سندی را که تاکنون بنیان رفتارهای حقوقی‌اش بوده مورد چالش قرار دهد. ضمن اینکه در مورد تسلیحات نظامی در برجام پیش‌بینی‌هایی صورت گرفته است. پس کاری نکنیم که به قتل برجام متهم شویم.


به گزارش سایت خبری مدآرا، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس،  در توضیح صحبت‌های روحانی درباره حفظ برجام با هدف برداشته شدن تحریم و محدودیت تسلیحاتی ما تا سال آینده گفت: همان‌طور که آقای روحانی طی سخنرانی خود در رفسنجان گفت، اگر تا سال آینده در برجام باقی بمانیم، تحریم‌های تسلیحاتی ما برداشته می‌شود و ایران می‌تواند هم سلاح‌های نظامی بخرد هم بفروشد.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: البته برجام در خیلی از بندهایش به یک رژیم خنثی تبدیل شده است، اما ایران نباید سندی را که تاکنون بنیان رفتارهای حقوقی‌اش بوده مورد چالش قرار دهد.

 

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برجام ظرفیت لازم را دارد و ایران هم باید برنامه‌هایش را پیش ببرد، ضمن اینکه در مورد تسلیحات نظامی هم در برجام پیش‌بینی‌هایی صورت گرفته است.

 

فلاحت‌پیشه تاکید کرد: اینکه پمپئو قبل از آقای روحانی این موضوع را مطرح کرد و تلاش داشت آن را در قالب موضوع کشتار مطرح کند، نشان می‌دهد آمریکایی‌ها سیاست‌های ضدایرانی خود را در این باره هم اعمال کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به نظر من دلیلی ندارد ما متهم به قتل یا مشارکت در قتل برجام شویم و در عین حال باید از حداقل ظرفیت‌های آن استفاده کنیم.

 

گفتنی است حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، روز یکشنبه در جمع مردم رفسنجان، با اعلام اینکه سال آینده تحریم تسلیحاتی ایران برداشته می‌شود، گفت:«مردم عزیز ایران بدانند با ادامه برجام سال آینده ما به یک هدف بسیار بزرگ سیاسی و دفاعی و امنیتی دست می‌یابیم.»

 

او ادامه داد: «می‌توان از الان از برجام بیرون رفت، اما آن ثمری که پیش روی ماست، نخواهد بود و قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران نیز برمی‌گردد؛ لذا ما باید فکر کنیم ببینیم منافع کشور در کجاست.»

 

روحانی بیان کرد: «ما یک راه بینابین انتخاب کردیم که برجام را حفظ کنیم و در عین حال ما هم آنچه را در این توافق گذاشته بودیم پله پله کاهش دهیم؛ این مسیر درستی است و امروز توان هسته‌ای ما از هر زمان دیگری بهتر است زیرا در این مدت تلاش کرده و توسعه پیدا کردیم.»/ اعتماد آنلاین

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است