کد خبر : 84289
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۳۰ - 03:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منشی زن برای مدیران دولتی ممنوع شد

منشی زن برای مدیران دولتی ممنوع شد

یک روزنامه مدعی شد که به‌کارگیری منشی زن برای مدیران دولتی رسما ممنوع شده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، روزنامه «خراسان» نوشت: «طبق ابلاغیه روزهای اخیر یک نهاد دولتی به مدیران زیرمجموعه خود در ستاد و ادارات استانی، تاکید شده حسب ابلاغیه‌های صورت‌گرفته از سوی نهادهای مهم کشوری در حوزه عفاف و حجاب و آغاز بازرسی از نحوه تحقق دستورات صادرشده در این خصوص، مخاطبان این دستور توجه داشته باشند مواردی چون تفکیک اتاق کار مردان و زنان در ادارات و استفاده‌نکردن از منشی خانم برای آقایان و بالعکس آن، از جمله موارد مهمی است که باید کاملا رعایت شود.»

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است