کد خبر : 380885
انتشار : 2026/02/28 - 13:38
دسته‌بندی : اسلاید، برگزیده ها، سیاسی
چاپ

شورایعالی امنیت ملی ایران: پاسخ کوبنده به اقدامات شرورانه دشمن آغاز شده است

شورای عالی امنیت ملی ایران در اطلاعیه نخست خود پس از حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کشور اعلام کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پاسخ کوبنده به اقدامات شرورانه دشمن را آغاز کرده‌اند.

شورایعالی امنیت ملی ایران: پاسخ کوبنده به اقدامات شرورانه دشمن آغاز شده است

به گزارش سایت خبری مدارا:   شورای عالی امنیت ملی ایران امروز شنبه (۹ اسفندماه) پس از حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به تهران و برخی از شهرهای کشورمان، اطلاعیه ای صادر کرد که به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملت رشید ایران صبح امروز رژیم سفاک آمریکا به همراهی رژِم فاسد صهیونیستی عملیات هوایی را علیه مراکزی از کشور انجام دادند. این در حالی بود که این بار نیز حین مذاکرات، این عملیات شرورانه صورت پذیرفت و دشمن تصور می کند ملت نستوه ایران با این اقدامات بزدلانه تسلیم خواسته های حقیرانه آنان می شود.
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پاسخ کوبنده به اقدامات شرورانه آنان را آغاز کرده اند و مستمراً مردم عزیز را در جریان قرار خواهیم داد. لازم است به این نکات توجه شود:
۱- با توجه به اطلاعات حاصل شده از این دو رژیم فاسد عملیات آنها در تهران و برخی شهرها ادامه خواهد داشت لذا تا آنجا که ممکن است ضمن حفظ آرامش به مراکز و شهرهای دیگری که برایتان امکان پذیر است سفر نمایید که از گزند شرارت های این دو رژیم در امان بمانید.
۲- دولت جمهوری اسلامی ایران تمام نیازهای جامعه را از قبل تدارک دیده است و جای هیپچ نگرانی از تامین مایحتاج عمومی نیست مردم از ازدحام در مراکز خرید پرهیز نمایند چون ممکن است مخاطراتی برای آنان داشته باشد.
۳- مدارس و دانشگاه ها تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.
۴- بانکها در جهت خدمات خود در خدمت ملت عزیز ایران خواهند بود.
۵- ادارات دولتی فعلا به صورت ۵۰% فعالیت خواهند داشت.
گزارش های بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد.
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران
اخبار مرتبط:
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!
ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!

ترامپ تهدید کرد ایران را مسئول حمله انصارالله یمن به کشتی‌های تجاری عربستان سعودی دریای سرخ می‌داند و به همین منوال در صورت تکرار شلیک انصارالله به سمت کشتی‌ها، ایران را مجازات خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است