کد خبر : 83202
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ - 15:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ظرف ۳ هفته آینده شعبه‌ای از سامانه ثبت اموال و اسناد مسئولان در مجلس مستقر می‌شود

ظرف ۳ هفته آینده شعبه‌ای از سامانه ثبت اموال و اسناد مسئولان در مجلس مستقر می‌شود

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که هیچ یک از نمایندگان مخالف ثبت اموال و اسناد خود نبوده و هر یک از نمایندگان می‌تواند داوطلبانه اطلاعات خود را به طور شفاف در اختیار مردم قرار دهد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، اسدالله عباسی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص نحوه اجرای قانون رسیدگی به اموال و دارایی‌های مسئولان و مقامات بیان کرد: در سال ۹۱ طرحی در مجلس شورای اسلامی در رابطه با رسیدگی به دارایی‌های مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی به تصویب رسید. سپس شورای نگهبان این طرح را مغایر با اصل ۱۴۲ قانون اساسی دانست اما از آنجا که مجلس بر روی نظر خود اصرار داشت این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و در تاریخ ۹ آبان ۹۴ در مجمع تشخیص به تصویب رسید و به قوه قضائیه ارجاع شد.

وی در ادامه اظهار کرد: در تاریخ ۱۵ خرداد ۹۸ این قانون در قالب ۲۱ ماده و هشت تبصره به تصویب رئیس قوه قضائیه رسید و در تاریخ ۲۰ خرداد ۹۸ به تمام دستگاه‌ها برای اجرا ابلاغ شد. از آنجا که تعداد افرادی که مشمول این قانون می‌شدند بالا بود قرار بر این شد سامانه‌ای برای ثبت اموال و اسناد مسئولان و مقامات کشور ایجاد شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس در ادامه تصریح کرد: در ماده ۳ این قانون تاکید شده تا ظرف دو ماه باید آئین‌نامه اجرایی آن تدوین شود و با رعایت ساز و کارهای امنیتی و حفظ حریم شخصی و صحت اطلاعات مسئولان نسبت به ثبت اموال و اسناد خود در سامانه مربوطه اقدام کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی و رئیس مجلس از همان ابتدا بر اجرایی شدن این قانون تاکید داشت و قرار شده ظرف سه هفته آینده شعبه‌ای از سامانه ثبت اموال و اسناد در مجلس مستقر گردد و برابر با قانون نمایندگان نیز نسبت به ثبت اموال و دارایی‌های خود و فرزندان و همسرانشان اقدام کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه این طرح از مجلس کلید خورده است بیان کرد: تمام نمایندگان اعلام آمادگی کردند تا اموال و اسناد خود را در این سامانه ثبت کنند. در ظرف چند هفته آینده نیز که این سامانه در مجلس راه اندازی شود هیات رئیسه مجلس نیز پیشگام خواهد بود.

وی در ادامه اظهار کرد: در رابطه با محرمانه بودن اطلاعات لازم به ذکر است از آنجا که این قانون همه مسئولان نظام را در بر می‌گیرد. باید شرایط امنیتی و محرمانه بودن نیز دقت شود اما نمایندگان از آنجا که منتخب مردم هستند می‌توانند داوطلبانه اطلاعات خود را در اختیار تمام مردم قرار دهند. این قانون برای همه مسئولان صراحت دارد و اموال مسئولان پیش از آغاز مسئولیت و پس از پایان آن نیز ثبت می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هیچ نماینده‌ای مخالف ثبت اموال و اسناد خود در این سامانه نبوده است، بیان کرد: تنها در خصوص نحوه ثبت اموال و اسناد اختلاف‌هایی وجود داشت و عده‌ای معتقد بودند که به صورت مکتوب ارائه شود و عده‌ای دیگر نیز معتقد به ایجاد سامانه ثبت اموال و اسناد بودند که در نهایت قرار بر ایجاد سامانه شد.

وی در پایان گفت: در این قانون ساز و کار لازم برای برخورد با افرادی که از ثبت اموال و اسناد خود خودداری کنند یا اطلاعات اشتباه در سامانه ثبت کنند دیده شده است و مجلس شورای اسلامی بر اجرای قانون تاکید دارد./ایسنا

اخبار مرتبط:
نخعی راد، نماینده مشهد: نظر پزشکیان فاقد ارزش است؛ انتقام از قاتلین حاج قاسم تصمیم رهبری است که به موقع اعلام شده / پزشکیان در حدود اختیاراتش صحبت کند
نخعی راد، نماینده مشهد: نظر پزشکیان فاقد ارزش است؛ انتقام از قاتلین حاج قاسم تصمیم رهبری است که به موقع اعلام شده / پزشکیان در حدود اختیاراتش صحبت کند

علی اصغر نخعی راد نماینده مشهد در مجلس نوشت: «جناب آقای پزشکیان، گرفتن انتقام از آمرین و قاتلین حاج قاسم، تصمیم فرماندهی کل قواست که به موقع اعلام شده و نظر شما در این خصوص فاقد ارزش است.»

صاحب ایده «دلار ۲۰ تومانی»: پزشکیان جواب نامه من را نداد، حتی نگفت «شر و ور» است
صاحب ایده «دلار ۲۰ تومانی»: پزشکیان جواب نامه من را نداد، حتی نگفت «شر و ور» است

حسین صمصامی گفت: در ۴۹ صفحه و در قالب یک نامه، طرح دلار ۲۰ هزار تومانی را تقدیم ریاست محترم جمهور کردیم، تا الان که اینجا هستیم، ریاست محترم جمهور جوابی به ما نداده و نگفته آقای فلانی، مجلس محترم، این چیزی که به ما دادی «شر و ور» است.

پزشکیان: کسی که می‌جنگد یک جایی در مغز او مشکل دارد وگرنه انسان با انسان نمی‌جنگد / انسان به حقوق دیگران تجاوز نمی‌کند؛ وقتی تجاوز می‌کند، [یعنی] مشکل ذهنی دارد
پزشکیان: کسی که می‌جنگد یک جایی در مغز او مشکل دارد وگرنه انسان با انسان نمی‌جنگد / انسان به حقوق دیگران تجاوز نمی‌کند؛ وقتی تجاوز می‌کند، [یعنی] مشکل ذهنی دارد

پزشکیان تاکید کرد: از هر جنگ و خشونتی متنفر هستیم. کسی که می‌جنگد یک جایی در مغز او مشکل دارد، وگرنه انسان با انسان نمی‌جنگد. انسان به حقوق دیگران تجاوز نمی‌کند. وقتی تجاوز می‌کند، مشکل ذهنی دارد. اگر به عنوان پزشک به سلامت مردم نگاه کنیم، مشکلی پیش نمی‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است