کد خبر : 81954
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۱۱ - 04:58
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انتخاب وکیل توسط خانواده علیرضا علینژاد/ توضیح درباره انتشار یک فیلم در فضای مجازی

انتخاب وکیل توسط خانواده علیرضا علینژاد/ توضیح درباره انتشار یک فیلم در فضای مجازی

خانواده علیرضا علینژاد برای پیگیری وضعیت فرزندشان وکیل انتخاب کردند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، با گذشت یک هفته از بازداشت علیرضا علینژاد؛ یکی از اعضای خانواده علینژاد به خبرنگار مدآرا گفت که یکی از وکلای دادگستری وکلات علیرضا علینژاد را بر عهده گرفته است تا در فضایی قانونی و در اسرع وقت، سوءتفاهمات احتمالی پیش آمده برای نهاد مجری این بازداشت برطرف گردد.
وی همچنین تاکید کرد که علیرضا هیچ ارتباط نامتعارفی با خارج از کشور نداشته و ندارد و فیلمی که از ایشان در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده است فقط حاوی اظهار نظر شخصی و نگرانی ایشان درباره تحت فشار قرار گرفتن خانواده به واسطه فعالیت های خواهرش می باشد.

 

گفتنی است اواخر هفته گذشته سایت انصاف نیوز در همین رابطه خبر داده بود که روز پنجشنبه (۴ مهر) طی تماسی که با خانواده گرفته شد، خواستند صبح شنبه برای قرار کفالت به بازپرسی شعبه دوم دادسرای اوین مراجعه شود. متاسفانه برخلاف پیگیری‌های انجام شده، قرار کفالت به قرار بازداشت تبدیل شد.

 

بیشتر بخوانید:

نهاد بازداشت کنند برادر “مسیح علینژاد” مشخص شد

 

 

 

 

اخبار مرتبط:
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس؛ آقای عراقچی گفت: از سال ۱۳۹۹ ایران اجرای تمام تعهدات خود را متوقف کرده است در این میان باید گفت از آنجا که برخی بندهای برجام به نفع ایران است، تصمیم گرفته شد عضو آن باقی بمانیم.

روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!
روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!

دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه سکته مغزی دومین عامل مرگ در کشور است، گفت: روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند.

آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد
آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور به ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تا روز گذشته نزدیک به یک میلیون و ۴۵۶ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که تقریباً نزدیک به ۲۵ درصد جامعه هدف ما را شامل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است