کد خبر : 80612
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۲ - 02:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نادر قاضی پور: فردی که از هندوستان مدرک گرفته نباید کاندیدای مجلس شود؟

نادر قاضی پور: فردی که از هندوستان مدرک گرفته نباید کاندیدای مجلس شود؟

جلسه علنی امروز مجلس هم با حواشی تازه ای مواجه بود.


به گزارش سایت خبری مدآرا، نادر قاضی پور نماینده ارومیه نیز در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس خواستار محدود نکردن نمایندگان شد و گفت: محدودیت ایجاد کردن برای کسانی که قصد کاندیداتوری در انتخابات مجلس را دارند، اشتباه است، برخی از غرب، باکو، هندوستان و … مدرک دانشگاهی گرفته‌اند و اگر نتوانند کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی شوند بی انصافی است.

اخبار مرتبط:
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت:فهرست تسهیلات کلان مشکوک‌الوصول از بانک‌های استان دریافت شده و علیه تسهیلات‌گیرندگان و مدیران بانکی متخلف، اقدامات قضائی در دست اجراست.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشدید شرایط آلودگی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است
آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است

رئیس هیات مدیره خیریه دیابت اصفهان گفت: آلودگی هوا با افزایش التهاب مزمن و استرس در بدن، باعث مقاومت به انسولین و آسیب به سلول‌های تولیدکننده انسولین در پانکراس می‌شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش داده و کنترل قند خون را مختل می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است